HC Andersen Marathon

NYHEDER


Følg Lysløbet Odense på Facebook


LYSLØBET

5. DECEMBER 2018


 
5 km løb og 3 km walk
 
Udskriv diplom 2017

 

Fotograf Flemming Wedell // Lysløbet 2017
 
 
 

LØB I LYSETS SKÆR


Onsdag 6. december bliver en dag i lysets skær, da det er 150 års dagen for indsættelsen af H.C. Andersen som æresborger i Odense. Dette markeres med en lysfest i byens centrum samt Lysløbet.
Lysløbet afvikles i Odense hyggelige stræder og gader med 5 km løb og 3 km walk.
Ruten vil gå gennem byens gader, med den smukke julebelysning, gennem de flotte lysindslag, der afvikles på festdagen, ligesom der vil være forskellige overraskelser på ruten, for de mange deltagere, der alle bliver udstyret med en pandelampe til brug på turen.
I mål vil alle deltagere blive budt på varm kakao samt et tæppe til at holde varmen indtil fyrværkeriet kl. 19.45. Fyrværkeriet er fra H.C. Andersen Julemarkedet på Sortebrødre Torv ca. 10 gang fra mål. 


gALLE DELTAGERE FÅRPROGRAM 


START OG MÅL KLINGENBERG - ODENSE C
TOILETTER i Svømmehallen Klosterbakken, ved bagageopbevaringen og ved Domkirken
 
Se yderligere program for arrangementet HCA 150 
Forbehold for ændringer 


RUTEKORT


Ruten vil gå gennem byens gader med den smukke julebelysning og gennem de flotte lysindslag, der afvikles på festdagen. Der vil være forskellige overraskelser på ruten for de mange deltagere, der alle bliver udstyret med en pandelampe til brug på turen. 
Starten går fra Klingenberg, Odense C ad Klosterbakken og videre på stien i Munke Mose. Herfra rundt i centrum for til sidst at løbe gennem den smukke lyskonstellation i Eventyrhaven. Mål er på Klingenberg.
Rutekort til 5 km løb og 3 km walk kan ses her. 3 km walk er markeret med rødt på rutekortet. 
Løbevogn er kun tilladt på distancen 3 km walk. Ønsker du at gå med en løbevogn, beder vi dig om at starte bagerst kl. 18.40.

BEMÆRK 
Har du overdraget dit startnummer eller ønsker at ændre distance, så giv os besked via info@hcamarathon.dk eller 3059 2444, så resultatlisten bliver rigtig.
FAQ - info om at overdrage, distanceændring og navneændring

 

Dynamicweb