HC Andersen Marathon

SIDSTE INFORMATIONER

"Løb de sidste 10 km"


Bagageposer

Du kan indlevere din bagage i den udleverede bagagepose. Bagagen indleveres på løbsdagen fra kl. 8.00 - 9.45 i lastbilerne på Flakhaven ved starten. Herefter transporteres bagagen til Odense Idrætshal (Hal 2 - bagageopbevaring). Afhentning af bagage i hal 2 er muligt frem til 16.30. 

Lad ikke bagageposer ligge andre steder uden opsyn. HUSK, at sætte slippen fra dit startnummer på din bagagepose.

 

Depoter

Der er fire depoter på ruten (se rutekort "Løb de sidste 10 km"). Depoterne er de samme som maraton-løbernes. Opbygningen i depotet er først energidrik (farvede krus) og herefter kildevand (hvide krus).

  

Energidrik

Energidrikken er et specielprodukt, der er blandet på Bryggeriet Vestfyen og indeholder: sukker, druesukker, natriumclorid, tri-natriumcitrat, citronsyre, cloud og fersken flavour samt konserveringsmidler (E202 og E211). Hvis du skal forberede dig til løbet med et lignende produkt, ligger Maxim meget tæt på.

 

Hotspots

Opfordr gerne din familie, venner og andre løbevenner til at komme ud på ruten og heppe. Du kan se på rutekortet, hvor der er musik/underholdning. Smut fx. forbi Vestergade og / eller Munke Mose for at heppe på løberne. Måske er du heldig - hold øje med Beierholm portalen og se om du har vundet et par løbesko. 

 

Marathon-avis 

Læs mere om sportsmessen, programmet, præmieoverrækkelsen og de aktiviteter, der foregår i Odense Idrætshal i ”Marathontillægget” fra Fyens Stiftstidende, som udkommer søndag 24. september.

 

Massage

Fysioterapeuter står klar til at løsne de brugte muskler op kort efter måldepotet i Hal 2.

 

Max-tid

Ruten er trafikfri fra kl. 10:00 - 16:00 på løbsdagen.

 

Mål

Du kommer i mål på Odense Atletikstadion, samme sted som Marathon og ½ Marathon løberne. Umiddelbart efter passage af mål vil du få udleveret din velfortjente medalje og kvinderne ligeledes en rose. Venligst forlad målområdet herefter for at gå til måldepotet. 

 

 

Måldepot

Her vil du blive tilbudt: kildevand, energidrik, banan, æble, müslibar, Danone yoghurt samt øl fra Bryggeriet Vestfyen. Når du først har forladt måldepotet, er det ikke muligt at komme tilbage.

 

Nummerudlevering 

Startnumre og T-shirt tilsendes ikke, men kan afhentes:

På sportsmessen i Odense Idrætshal, Højstrupvej 5, Odense V.

I Odense Rådhus, Flakhaven - Odense C.

Er du tilmeldt inden 17. september 2017, får du en t-shirt med. 

 

Omklædning/bad

Kan foretages i Odense Idrætshal.

 

Oversigtskort 

 

Parkering

Link til parkering i Odense C

 

Præmieoverrækkelse "Løb de sidste 10 km"

Se tidspunkt for præmieoverrækkelserne her. Er du blandt præmietagerne, skal du være klar ved præmieoverrækkelsen på Atletikstadion. Præmierne er gavekort på kr. 500, kr. 300 og kr. 200 til nr. 1, 2, og 3 M/K på "Løb de sidste 10 km". 

 

Start

Kl.10.00 fra Flakhaven - Odense C.

 

Samaritter

På ruten er der placeret samaritter ved alle depoter. Udgår du af løbet og har brug for transport til målområdet, går du til nærmeste depot, som sørger for din transport til målområdet. 

 

Shuttlebus

Har du brug for at hente din cykel/bil ved Flakhaven (starten), kan du benytte shuttlebussen. Shuttlebussen kører fra Odense Idrætspark (Stadionvej 50) til Musikbiblioteket (buslommen) ved Odense Banegård Center. Herfra er der ca. 10 min gang til Flakhaven. Bussen kører kl 11 - 16.30 og er gratis at benytte. Læs mere info om shuttlebussen, parkering og trafik.

 

Tilskuer

Anbefalet mødested for løbere og tilskuere er ved hovedindgangen til Odense Idrætshal.

 

Tidtagning / startnummer

På dit startnummer sidder chippen til tidtagning - undgå at bøje startnummeret, så chippen ikke tager skade. BEMÆRK! Du må IKKE ændre på startnummeret, da det er diskvalifikationsgrundlag jvf. DAF-reglerne. Bliv ligeledes på den afmærkede rute, da der er udlagt måtter til måling af mellemtider. OBS! Manglende mellemtider medfører diskvalifikation.

 

Toiletter

Ved start er der toiletter i kælderen i Odense Rådhus. Efter hvert depot er der toiletter. Ved mål er der ligeledes toiletter i området omkring Odense Idrætspark.

Dynamicweb