HC Andersen Marathon
26-12-2020

NYE UDFORDRINGER OG MÅL FOR 2021 // HCA MARATHON

- kun 9 måneder til løbsdagen

Nye udfordringer og mål for 2021

 

Julen er forhåbentligt vel overstået og i dag den 26. december 2020 er der lige nøjagtigt 9 måneder til den 21. udgave af HCA Marathon bliver skudt i gang, hvilket sker stort set samtidigt med at den første dansker bliver vaccineret mod Covid-19.

 

Covid-19 har i 2020 kastet lange skygger over Danmark og resten af verden og betydet, at vi i HCA Marathon ikke har været i stand til at afvikle et eneste løb i 2020.

 

Med den første dansker vaccineret har vi taget hul på en tilbagevenden til noget, der kommer til at ligne tiden før Covid-19, men vi skal nok et godt stykke hen i 2021, før vi kommer dertil.

 

Vi er i HCA Marathon sikker på, at når vi når den 26. september 2021 – er Danmark og resten af verden så åben og fri, at det atter er muligt at samle tusindvis af glade løbere bag en startsnor og give dem en fantastisk oplevelse på Danmarks hurtigste maraton rute.

 

Med 9 måneder til start og udsigten til at vende tilbage til normalen, er det også tid til at give sig selv nye udfordringer og sætte sig nye mål. Så hvad enten det er at løbe sit første halve eller hele maraton, eller sætte ny PR – kan vi fra HCA Marathon love at vi er klar med følgende den 26. september 2021:

 

  • En hurtig lukket rute i Odenses gader
  • Dygtige, glade og motiverede hjælpere
  • God og rigelig forplejning på ruten og i mål
  • Masser af god underholdning i start- og målområdet, samt på ruten
  • Unik deltager medalje og T-shirt
  • Fartholdere og dygtige speakere

 

Så det vi mangler er, at du sætter dig nye mål og får tilmeldt dig HCA Marathon 2021

 

Vi er klar – er du?

 

Mange store løbehilsner - HCA Marathon

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dynamicweb