HC Andersen Marathon
21-11-2019

NYTÅRSLØBET SAMLER IND

- til foreningen Broen Odense.

 

Det har været en tradition gennem mange år, at NYTÅRSLØBET sammen med deltagerne i arrangementet samler penge ind til velgørende arbejde.


Det har været Red Barnet, Frelsens Hær, Mødrehjælpen,Kirkens Korshær og Broen, der de foregående 11 år har nydt godt af de frivillige indbetalinger samt et beløb fra arrangementet.
I 2019 er det igen Foreningen Broen, der vil modtage det beløb, som deltagere og arrangør i fællesskab får samlet ind til formålet.

 

BROEN – en forening, der hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv
BROEN har som formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter.
Målet er at få børnene ud blandt andre børn, hvor de kan være en del af et positivt fællesskab og spejle sig i voksne rollemodeller og dermed få nogle succesoplevelser og en styrket tro på sig selv. Det foregår i lokale foreninger og klubber med sport, spejder, teater, musik eller andre aktiviteter for børn og unge som omdrejningspunkt.

 

Broen Odense fik en helt ny bestyrelse i 2018.
Der har i en længere periode været lukket for tilgang af nye børn, da bestyrelsen skulle bruge tid på bl.a. at finde ud af, hvordan vi kan tilrettelægge vores arbejde, således at vi kan støtte flest mulige børn med de midler, vi har til rådighed.
Foreningen har nu dannet sig et overblik, og er klar til at åbne op for nye børn i 2019 og 2020. Behovet er der, det er vi ikke i tvivl om. Vi får ugentligt henvendelser fra både familier og professionelle, der er i kontakt med de børn, hvis deltagelse i fritidsaktiviteter er udfordret af familiens økonomiske situation.

 

Fra arrangørside er vi utrolig glade for deltagernes opbakning til indsamlingen, og vi håber, at vi med vores fælles donation, kan være med til at give en række børn mulighed for at få gode oplevelser i deres liv.

 

Skulle du have lyst til at donere et beløb til Broen, så kan du benytte Mobil-pay nummer 56702 - HUSK at skrive "BROEN" i kommentarfeltet.

 

Glædelig jul og godt nytår.

Dynamicweb