HC Andersen Marathon
18-12-2018

DANMARKS STÆRKESTE FELT // NYTÅRSLØBET

- på 10 km for herrer

 

 

Vi tror aldrig, at det har været muligt at præsentere et så stærkt 10-km herrefelt ved et nytårsløb i Danmark før, som tilfældet er her ved 20. udgave af NYTÅRSLØBET, Odense.

Nr. 1, 2 og 3 fra DM på halvmaraton er til start i nævnte rækkefølge, Thijs Niehujs fra Viborg, der også vandt DM i maraton tidligere på året ved HCA Marathon. Peter Glans fra Hechmann Mikkeller Racing Club blev nr. 2 i DM på halvmaraton og Andreas Lommer fra Odense Atletik/OGF blev nr. 3. Hertil kommer to gode 10 km-løbere fra AGF; Mikkel Dahl-Jessen og Mikael Johnson samt en Herning løber, Magnus Dewett.

 

HCA Marathon, der er arrangør af NYTÅRSLØBET håber, at dette stærke felt, hvortil der sagtens kan støde flere til, vil være i stand til, at presse den allerede flotte rekord på 30:18 nogle sekunder yderligere. Det er Thijs Niehujs, der har sat rekorden i 2013.

 

Har du lyst til at se det meste af den danske elite løbe stærk i Odense, så går starten på 10 km-løbet mandag den 31. december kl. 11 fra Hunderupskolen på Solfaldsvej.

 

5-km løbet starter 5 minutter senere og også her er der stærke navne til start. På kvindesiden undgår den 10-dobbelte vinder og rekordholder Simone Glad ikke favoritværdigheden. På herresiden er der også gode navne til start med Kasper Skov og Steffen Massaro, som nogle af favoritterne.

 

 

 

Dynamicweb