HC Andersen Marathon
20-02-2019

RABAT TIL SLUT FEBRUAR // FEMINA KVINDELØB


 

Femina Kvindeløb i Odense den 23. maj - fejrer 20-års jubilæum med løb over hele landet.

 

Det er med hele ti løbsdatoer i ni byer, når Femina Kvindeløb i maj og juni i år fejrer 20-års jubilæum, hvor man forventer 20.000 deltagere til det traditionsrige løb.

 

Der er lagt op til løbefest over hele landet, når Femina Kvindeløb 2019 besøger ni byer i forbindelse med løbets store 20-års jubilæumsfejring.
Deltagerne kan glæde sig til en hyggelig løbedag i Odense torsdag den 23. maj med start og mål i Tusindårsskoven, hvor arrangementet havde en flot debut i 2018.

 

”Femina Kvindeløb, der sidste år havde ca. 16.000 deltagere, er vokset år efter år, og forventer at kunne fejre 20-års jubilæum med 20.000 løbeglade kvinder over hele landet. Med ni arrangørbyer betyder det, at vi kan dele dagen og oplevelsen med endnu flere danske kvinder og nyde følelsen af fællesskabet på tværs af alder og landsdele”, siger Camilla Kjems, chefredaktør på Femina, og fortsætter:

 

– ”At vi år efter år oplever en massiv opbakning fra både kendte og nye ansigter til Femina Kvindeløb bekræfter os i, at vi har fat i noget, der virkelig giver deltagerne værdi. Det ser vi også med den positive energi, der er på alle løbsdagene, og i det fællesskab, vi sammen skaber”.

 

Femina Kvindeløb har traditionen tro fokus på samværet og en dag fyldt med smil, hvor man kan trække stikket og være i nuet sammen med sine veninder og nye fællesskaber.

 

-”Jeg tror bestemt på, at en af vores styrker er, at Femina Kvindeløb ikke ’blot’ handler om at komme frem i en fart, men om at få grinet, koblet af og hygget sig sammen og i sit eget tempo, hvad enten man går eller løber ruten”, slutter Camilla Kjems.

 

Om Femina Kvindeløb

 

Der er distancer på: 5 km gang og 5 eller 10 km løb på en rigtig fin rute omkring Tusindårsskoven.

 

Pris: kun 199 kr.* til og med 1. marts, herefter koster billetten 249 kr.*

Du kan også købe billet på dagen til 299 kr.*

*Ekskl. deltagergebyr på 20 kr.

 

Prisen inkluderer en flot løbetrøje fra New Balance (værdi 349 kr.), en lækker goodiebag og seneste nummer af Femina.

 

Gruppetilmelding

Som noget nyt kan du tage dine 3 bedste veninder, kollegaer eller mor og søstre under armen og via gruppetilmeldingen tilmelde jer 4 personer sammen til kun 750 inkl. gebyr. Tilbuddet gælder t.o.m. den 28. februar 2019 eller så længe lager haves.

 

TILMELDING 2019

 

I Odense arrangeres Femina Kvindeløb i samarbejde med HCA Marathon.

Dynamicweb