HC Andersen Marathon
15-03-2019

VORES SAMARBEJDE - DIN FORDEL // HCA MARATHON


 

Vores samarbejde - din fordel

 

Et nyt samarbejde på motionssiden ser dagens lys.

Fire af de største og fedeste motionsløb over længere distancer i Vestdanmark: Lillebælt Halvmarathon, BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, Aabenraa Bjergmarathon og HCA Marathon finder sammen i et nyt og spændende samarbejde under mottoet: Vores samarbejde - din fordel!

”Som løbsarrangører vil vi gerne give dig endnu flere unikke løbsoplevelser i Jylland og på Fyn. Det betyder, at du har mulighed for at få 19% rabat, hvis du også tilmelder dig et andet af de ovenstående løb - distancen er underordnet” siger løbsleder Torben Simonsen fra HCA Marathon, der fortsætter, ”Rabatten opnås, når man har tilmeldt sig et af de fire arrangementer, ved at man bliver videresendt til de øvrige arrangementers tilmeldingsmodul”.

 

HCA Marathon har flere tilbud til de, der er interesseret i at løbe halv- og helmarathon, da der er indgået samarbejde med M2Sportslab om tilbud på træningsprogrammer og coaching til begge distancer.

Læs mere om dette tilbud - og om hvordan du opnår rabatten - her

 

Muligheden for at spare penge stopper ikke her, idet HCA Marathon gør opmærksom på, at tilmeldingsgebyret til Marathon og DM Marathon stiger 1. april (og det er ikke en aprilsnar).

Dynamicweb