HC Andersen Marathon
07-08-2016

TILBUD FRA MULTIRUNNER

2 måneds gratis forberedelse til HCA MARATHON 2. oktober

 

Få en gratis træningsplan med Multirunner, der gerne vil have hjælp til at teste deres nye app. 

 

HCA Marathon har indgået samarbejde med Multirunner, og giver nu alle deltagere i HCA Marathon og ½ marathon, Moserunden, Hjerteløbet og Nytårsløbet muligheden for at få en gratis Multirunner løbetræningsplan.

 

Multirunner er en løbetræningsplatform, hvor du kan få en personlig løbetræningsplan, som gør din løbetræning sjovere, mere motiverende og mere effektiv. Baseret på dit mål, din aktuelle form og den træning som du får gennemført, så giver Multirunner dig kvalificeret feedback på din træning. Din løbetræningsplan bliver hele tiden optimeret og tilpasset til dig.

 

Der er lige lanceret en ny Multirunner App til Android telefoner og tablets. I den forbindelse leder vi efter løbere, som har lyst til at være med til at teste og give feedback på den nye App. Så hvis du gerne vil have en personlig løbetræningsplan og du samtidig anvender en telefon eller tablet med Android, så må du meget gerne downloade Multirunners App under følgende link: https://tsfr.io/kmhthe

 

Derudover så findes Multirunner også i en webbaseret udgave, som du finder på multirunner.dk. Så hvis du ikke har en Android-telefon, så kan du tilmelde dig der og få en træningsplan via hjemmesiden.

 

HUSK også, at der er tibud om gratis fortræning fra søndag den 31. juli fra Ansgar Anlæg. Du kan læse mere andet sted på sitet.

Dynamicweb