HC Andersen Marathon
30-07-2019

SÅ SKAL LØBESKOENE I GANG IGEN // KREDSLØBET

AT LØBE ER AT LEVE – frit efter et af forfatteren H.C. Andersens citater.

 

HCA Marathon inviterer til motionsløbet

KREDSLØBET – tirsdag den 6. august kl. 18.30 – 21.00 i Ansgar Anlæg.
Gående er også meget velkomne.

 

KREDSLØBET blev afviklet første gang i april måned – og nu gentages arrangementet.
Det giver deltagerne fra første arrangement mulighed for at se, hvordan det er gået med løbeformen siden april, men der ses også frem til at byde mange første gangs deltagere velkommen.

 

Der er ikke mindre end 11 distancer at vælge imellem, da der skal løbes på en rundstrækning på 2 km. i og omkring Ansgar Anlæg.

Der kan deltages på 2 – 4 – 6 – 8 – 10 – 12 – 14 – 16 – 18 – 20 km eller halvmarathon.
Max. tid er 2½ time.

 

Når du melder dig til, skal du ikke vælge distance – du afgør først på løbsdagen, hvor mange omgange du vil løbe.

 

Med de mange distancer er der mulighed for, at såvel den nye motionist som den meget erfarne løber kan deltage i arrangementet, der med runderne giver mange testmuligheder for den enkelte deltager.
F.eks. hvor hurtigt kan jeg løbe en enkelt runde, intervaltræning på 2 km, hvor mange kan der indhentes o.s.v.
Tilbagemeldingerne fra deltagerne ved arrangementet i april var meget positive for dette nye koncept. Der var hele tiden løbere på ruten, som med sine to kilometer var til at overskue. Der var mange, som løb flere omgange end de havde regnet med, da runderne er til at overskue for såvel motionisten som den mere etablerede løber.

 

Løb er noget af det sundeste, du kan gøre for dit hjerte og dit helbred i almindelighed, så kom og deltag i en dejlig løbe-/gåtur i en af byens grønne parker.
Det er med stor glæde, at KREDSLØBET kan præsentere HJERTEFORENINGEN som samarbejdspartner ved arrangementet. De vil være til stede i Ansgar Anlæg på løbsdagen med en lille overraskelse fra foreningen.

 

Nummerudlevering, omklædning, bagageopbevaring, toiletter og bad er på Hunderupskolen, der ligger lige op til Ansgar Anlæg.

Link til tilmelding

Dynamicweb