HC Andersen Marathon
09-09-2019

NYE TANKER OM LØB // KLASSEDYSTEN

- Vi springer rammerne for hvordan vi tænker maraton.

 

 

"Klassedysten" d. 29. september 2019

Alle løber. Du gør også. Nogle løber tit og andre en gang imellem. Mange tænker slet ikke over det. Med ”Klassedysten” vil HCA Marathon gerne bidrage til øget bevidsthed omkring velvære gennem motion hos børn og unge, og som noget nyt i år udgiver vi bogen “Løb med“, som giver alle deltagere et indblik i forskellige løb, og hvad der sker i kroppen, når man løber. ”Klassedysten” er en del af MiniMarathon, der afvikles i forbindelse med HCA Marathon.

 

”Løb med”- tværfagligt undervisningsmateriale.

Hvad der sker i din krop, når du løber? - og hvorfor er det sundt at bevæge sig, ikke blot for kroppen, men for hele dit velvære. ”Løb med” er HCA Marathons første skridt i en ny retning, ”Vi har udarbejdet et omfattende undervisningsmateriale i samarbejde med forlaget Meloni som er tværfagligt og henvender sig til børn i 4.-6. klasse. Det omfatter lærervejledning, opgaver og materiale på internettet ”siger Løbsdirektør Torben Simonsen

 

Alle skoleklasser, der deltager i ”Klassedysten” modtager i år et klassesæt af bogen ”Løb med”. ”Løb med” kan med fordel bruges i den forberedende undervisning op til eks. ”Klassedysten”, skolernes motionsdag, eller i forløb med fokus på krop og bevægelse.

 

Ved dette års klassedyst konkurrerer hver årgang om en bustur til LEGO House (1. præmie). Vinderen er hhv. den hurtigste 4. - 5. og 6. klasse ved min. 5 hold til start pr. årgang. 2. præmien på hver årgang er en klassetur til Danmarks Jernbanemuseum i Odense.

 

Meget mere en et løb

I forbindelse med afviklingen af MiniMarathon vil det være muligt for alle børn i alderen 5-17 år at få en ekstra oplevelse med i bagagen når Thorvald Ellegaard Arena og Springhallen i Odense Idrætspark åbner op for aktiviteter i tidsrummet 9.00- 13.30.

På cykelbanen kan man prøve kræfter med bl.a. E-cykling, Banecykling og "Forhindringsbanen" I Odense Idrætspark er der mulighed for at hoppe, lege og hygge sig med kammeraterne i Springhallen. Fri éntre ved deltagelse i ”Klassedysten” og MiniMarathon

 

HCA Marathon skaber rammerne, sammen giver vi børn en fantastisk oplevelse.

I forbindelse med videreudviklingen af ”Klassedysten” hører HCA Marathon gerne fra skoler, virksomheder, forældre og ildsjæle som brænder for at skabe gode oplevelser for børn, gennem bevægelse, leg og motion.


Tilmelding til ”Klassedysten” sker ved henvendelse på tlf. 3059 2444 eller info@hcamarathon.dk tilmelding til MiniMarathon kan ske på www.hcamarathon.dk

Dynamicweb