HC Andersen Marathon
17-10-2016

FLOT HJERTELØB I ODENSE

- der igen blev det største i Danmark

 

iFORM Hjerteløb i Odense, blev igen det største i Danmark, som de tidligere år.

500 løbeglade deltagere havde en god tur på enten 5 eller 10 km i søndagens Hjerteløb, der blev afviklet fra Bækholmskolen, med fine varierede ruter klædt i efterårets farver.
Hjerteløbet afvikes i 5 byer i Danmark.

 

Efter den dejlige løbetur, blev der sluttet af med lækker suppe fra Knorr på skoletorvet på Bækholmskolen, hvor der var livlig aktivitet i de opstillede boder og en god snak om oplevelserne på løbeturen.

 

Det var 3. gang, at iFORM Hjerteløb blev afviklet i Odense, og samtidig det sidste, da magasinet iFORM, i fremtiden vil arbejde med en anden strategi for motionsarrangementer.

 

Ovenstående betyder også, at æraen for iFORM Løbet slutter med arrangementet, der blev afholdt i Odense i maj måned i år.

 

iFORM takker alle deltagere, sponsorer, samarbejdspartnere og arrangører for nogle fantastiske oplevelser med iFORM Løbet.  

 

Fra HCA Marathons side skal der lyde en stor tak til iFORM for et godt samarbejde, der har varet i 11. år.

 

De to arrangementer, som er afviklet i samarbejde med livsstilsmagasinet, vil blive erstattet af andre arrangementer, idet vi fra arrangørside finder det oplagt, at der afvikles motionsløb med Kongens Have og Bækholmskolen som udgangspunkter.

 

Du vil høre mere om de nye arrangementer, når alle aftaler er faldet på plads.

Dynamicweb