HC Andersen Marathon
21-05-2017

ODENSELØBET GODT FRA START

- i flot forårsvejr

 

Odenseløbet, som er nyeste løbetilbud fra HCA Marathon kom godt fra start.
Dejligt vejr, forårsfarver i fuld flor ikke kun i Kongens Have, men på alle tre ruter på henholdsvis 5, 10 og 15 km var, hvad der mødte de mange løbere ved arrangementet, som er afløseren for iFORM Løbet, som er indstillet.

 

Inden de voksne blev sendt af sted, var der børneløb på 2 km på en rundstrækning, hvor de mange børn skulle krydse Kongens Have 3 gange under stor applaus fra de deltagere, der ventede på at skulle i gang med opvarmningen.
Et festligt skue at se de mange børn give den fuld gas rundt på ruten.

 

Efter løbet, var der fælles picnic for de fleste deltagere, hvilket betød hygge og socialt samvær på det lækre græstæppe i Odenses centrum.

 

Vi er ikke i tvivl om, at Odenseløbet er kommet for at blive, og vi håber, at deltagerne fra i år, vil trække en ven eller veninde med til næste år.

 

Et enkelt punkt skal der kigges ekstra på - antallet af toiletter. Denne gang, fulgte vi som arrangør de retningslinier, som Dansk Atletik Forbund foreslår løbsarrangører, hvilket betyder 1 toliet pr. 150 deltagere. Med en stor overvægt af kvindlige løbere, holder dette tal ikke, og her er der afsat ekstra opmærksomhed ved næste års arrangement.

 

Du kan finde rersultater, udskrive diplom m.m. her.

 

Hold øje med nye fotos på sitet her.

Dynamicweb