HC Andersen Marathon
27-12-2019

DE FLESTE EVENTYR STARTER MED ”Der var en gang”……..

- Og det var vel egentlig også sådan, at H.C. Andersen Marathon blev startet.

 

”Der var en gang i 1999 – det var i maj”…

Hvad tænkte jeg på ??
- da idéen og de tanker jeg havde gjort om et internationalt maratonløb med navnet H.C. Andersen Marathon, blev pirret til live ved en konference, som fandt sted på Odense Congress Center.

 

En konference, der skulle starte en organisation, der kunne tiltrække større idrætsbegivenheder til Odense.

Jeg havde ikke tænkt 20 år frem i tiden, tør jeg godt at sige, men blev lidt provokeret af den udmelding der kom fra den arbejdsgruppe, der blev nedsat for at etablere Sport Event Fyn.

 

”Vi vil have store idrætsbegivenheder til Odense” var udmeldingen, og med mit kendskab til faciliteter i Odense, ja på Fyn i det hele taget, så var mulighederne begrænsede.

WM i fodbold ville aldrig blive aktuelt, jo i bordfodbold måske.

 

Så jeg tænkte, det er nu, at du skal sælge din idé om et internationalt maratonløb til arbejdsgruppen der var oprettet og gik frisk og frejdigt til dem og sagde: ”kan I ikke være med til at starte et internationalt maratonløb op i Odense, så behøver I ikke at starte jeres nye organisation op”.

Og heldigvis tog de handsken op, og jeg tør godt at sige, at Odense i høj grad har været med til at sætte nye standarder for, hvordan store løbeevents skal afvikles her i landet.

 

Et citat vi har brugt meget I organisationen er - If you can dream it – you can do it
og vi var på vej.

 

Men eventyr har det også med at slutte.. lykkeligt

Og det gør mit eventyr her – eller i hvert fald et kapitel.

 

Idet jeg pr. 31. december takker af som løbsleder i organisationen H.C. Andersen Marathon efter mere end 21 år på posten.

Det er med stor ro i kroppen, at jeg overgiver depechen til Erik Mogensen, som pr. 1. januar sammen med mine to kollegaer Line og Mette vil bringe H.C. Andersen Marathon på vej mod det næste jubilæum.

 

Min plan er at deltage i HCA Marathon 2020 og jeg håber på voldsom god support undervejs, for at gennemføre hele distancen!

 

Tak for mange gode oplevelser sammen med jer.

Godt nytår.

Torben Simonsen

Dynamicweb