HC Andersen Marathon
25-03-2020

DM MARATHON // ODENSE

- flyttes til HCA Marathon 2020

 

DM Senior og U23 på maraton distancen afvikles sammen som en del af HCA Marathon

 


 

Ovenpå dagens triste meddelelse om aflysning af årets Copenhagen Marathon, som følge af den ulykkelige situation omkring corona-udbruddet i Danmark og resten af verden, har Dansk Atletik Forbund og HCA Marathon været i dialog, og lavet aftale om afvikling af årets DM Marathon for seniorer.

 

Vi er glade for at kunne hjælpe Dansk Atletik Forbund, siger løbsdirektør Erik J. Mogensen. I disse tider er det vigtig at stå sammen og hjælpe hinanden, så da forbundet spurgte, var det ikke så svært at sige ja.

 

Vi har et godt samarbejde med Dansk Atletik, og var allerede udpeget som arrangør af DM i masters klasserne ved årets udgave af HCA Marathon, fortsætter løbsdirektøren. Desuden har vi mange gange tidligere været værter for DM Marathon, så sent som i 2019, så vi kender procedurerne og har en organisation, der kan opfylde forbundets krav til et professionelt arrangement, slutter direktøren. Det er 15. gang på 21 år at DM Marathon afvikles i forbindelse med HCA Marathon.

 

Årets HCA Marathon afvikles den 27. september 2020 på samme rute som i 2019, der gjorde at HCA Marathon blev kåret til verdens hurtigste maraton – målt på den gennemsnitlige sluttid for alle deltagere, så alle muligheder for et flot og hurtigt DM er til stede.

 

Det er muligt for alle at deltage ved HCA Marathon, hvor der udover de 42,195 km også er mulighed for at prøve kræfter med ½ Marathon eller ”Løb de sidste 10”. For børn og unge er der mulighed for at deltage ved MiniMarathon, som er 1/10 maraton (4,2 km). På sidstnævnte distance afvikles også MiniMarathon-dysten – hvor skoleklasser/sportshold på minimum 10 personer konkurrerer om at være hurtigst på de 10 x 4,2 km.

 

Har du planer om at deltage i HCA Marathon søndag 27. september og har du endnu ikke fået dig tilmeldt, så husk at du kan gøre det til og med 31. marts til lav pris.

Med en tidlig tilmelding er målsætningen for årets træningsprogram allerede aktiveret. Synes du, der er lang tid til 27. september og er du i tvivl om hvad 2020 bringer, så husk at du kvit og frit frem til fjorten dage før løbet kan overføre startnummeret til 2021.

 

 

 


 

Dynamicweb