HC Andersen Marathon
22-04-2020

COVID-19 // MARATHON 2020

- arrangementet forventes at blive afholdt den 27/9

HCA Marathon og Covid-19


Hele verden er de sidste par måneder blevet vendt på hovedet, på grund af et lille virus ved navn Covid-19.

 

For bare 2 måneder siden gik snakken på om man kunne skaffe kvalificeret arbejdskraft, hvem der blev den næste sponsor og ikke mindst hvornår man skulle ud og løbe motionsløb næste gang?

 

I dag går snakker vi om hvordan vi undgår massearbejdsløshed, om der er sponsorer på den anden side og om det bliver muligt at lave motionsløb i 2020.

 

Hos HCA Marathon er vi superoptimister og tror på at det igen til efteråret bliver muligt at samle mange mennesker, og sammen løbe motionsløb som vi plejer.

 

Vi har derfor blikket stift rettet mod den 27. september 2020 – hvor den 21. udgave af HCA Marathon skal løbes. Planlægningen fortsætter uændret og det er planen at vi igen i 2020 afvikler et arrangement i verdensklasse med masser af gode oplevelser for deltagere og publikum.

 

Med aflysning af Copenhagen Marathon (17. maj 2020) og Berlin Marathon (27. september 2020) er to af danskernes favoritløb desværre aflyst. Vi er ikke København eller Berlin, men vi har en hurtig rute (Verdens hurtigste på gennemsnitstiden) og vi får altid stor ros fra deltagerne for vores meget høje service til dem. Vi håber at rigtig mange af dem der skulle have været med i København og/eller Berlin, vil lægge vejen forbi Odense og prøve kræfter med den fynske asfalt – vi er klar.

 

Er benene ikke til en hel Marathon, er der også mulighed for at deltage i ½ Marathon eller "Løb de sidste 10" samt for børnene en 1/10 del maraton.

 

Med risiko for at Covid -19 fastholder sit greb om samfundet, og afviklingen af HCA Marathon ikke er mulig, kan startnummeret overføres til 2021 eller refunderes.

 

Vi ses den 27. september 2020

Dynamicweb