HC Andersen Marathon
25-05-2020

COVID-19 UPDATE // HCA MARATHON

- om HCA Marathon og Coronasituationen

 

 

Odense den 25. maj 2020

 

HCA Marathon og Corona

 

Kære løber, frivillig og samarbejdspartner til HCA Marathon

 

Søndag den 27. september 2020 er det planlagt at den 21. udgave af HCA Marathon skal afvikles i Odenses gader og stræder, med start og mål i Odense Idrætspark.

 

I sekretariatet har vi de sidste måneder arbejdet hårdt med planlægningen, og gjort klar til den årlige løbefest. Desværre er vi pt. fastlåst af manglende udmeldinger fra regeringen om hvad der kan lade sig gøre efter 31. august 2020.

 

Vi er nu nået dertil i planlægningen af løbet, at vi ikke kan komme videre, før der kommer nyt fra myndighederne om hvor mange vi må være samlet, samt hvordan et sådant arrangement afvikles Corona-”rigtigt”, med fokus på deltagerne og de mange frivilliges sikkerhed.

 

Vi er ret sikker på, at vi ikke kan afvikle efter samme skabelon som de foregående år, men tror på at vi med afsæt i vores planlægning, kan lave et arrangement som ikke bringer deltagerne og de frivilliges sikkerhed i fare, men stadig giver løberne en god oplevelse af at løbe Marathon eller ½ Marathon i Odenses gader.
 

Vi er født optimistiske af sind, og vi tror fortsat på at vi den 27. september 2020 kan byde velkommen til endnu en udgave af HCA Marathon. Indtil der er ”GO” fra Mette Frederiksen, går vi på Corona vågeblus og holder indtil videre kontor, mail og telefonåbent hver onsdag kl. 09.00-12.00 i perioden 3. juni til 8. juli 2020, hvor I er meget velkommen til at kontakte os.

 

Der er stadig åbent for tilmelding til HCA Marathon og såfremt vi mod forventning ikke kan løbe, kan startnummeret overføres til 2021 eller deltagergebyret tilbagebetales.

 

Vi håber på hurtig afklaring fra regeringen, så vi kan komme i gang med den sidste del af planlægningen, så vi kan byde velkommen den 27. september 2020 til den 21. udgave af HCA Marathon.

 

Med venlig hilsen

 

Erik J. Mogensen

Løbsdirektør

Dynamicweb