HC Andersen Marathon
26-10-2020

EFTERÅRSLØBET OG LYSLØBET AFLYSES.....

- ny dato i 2021

Højt at flyve – dybt at falde


 

Kære Løber

 

Smitteudviklingen med Covid-19 i Danmark, er desværre ikke med os løbsarrangører. Efter Statsministerens udmelding i fredags, om at forsamlingsforbuddet fra i dag kun er på 10 personer, må vi desværre konstatere at det ikke længere er muligt at gennemføre Efterårsløbet 2020, hvorfor vi ser os nødsaget til at aflyse løbet.

 

Vi havde glædet os til igen at komme i gang med at arrangere motionsløb og så frem til at se en masse glade mennesker til efterårsløbet 2020 i en Covid-19 rigtig udgave. I alt 154 nåede at tilmelde sig løbet på de tre dage hvor der stadig var håb for arrangementet og vi er kede af at skulle skuffe dem og de mange vi ved der havde planlagt at deltage.

 

Desværre betyder de nye tiltag, som er gældende indtil slutningen af november, at vi også må aflyse Lysløbet 2020, da vi i perioden der vil være mellem vi kan få en tilladelse, og skal afvikle løbet, simpelthen bliver for kort.

 

Når vi har fået styr på aflysningerne, tilbagebetaling m.v. samt fået rystet skuffelsen af os, kaster vi os med al styrke over at kunne arrangere Nytårsløbet den 31. december 2020, i en Covid-19 sikret udgave.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dynamicweb