HC Andersen Marathon
16-12-2020

VIRTUEL UDGAVE // LØB MED AVISEN

- grundet forsamlingsforbuddet

 

Odense den 16. december 2020

 

Aflysning af Løb med Avisen – bliver virtuel i stedet

 

Mandag den 4. januar 2021 skulle den 17. udgave af løb med avisen havde været skudt i gang, med informationsmøde på skoletorvet på Hunderupskolen – som de 16 foregående gange.

 

Desværre må vi konstatere at den igangværende Covid-19 pandemi sætter en stopper for at afvikle Løb med Avisen i den planlagte 2021-udgave og at vi må desværre aflyse den fysiske udgave, udtaler Klavs Steenhof fra Fyens Stiftstidendes Fordelsklub – Avisfordele.dk. Med et forsamlingsforbud på 10 personer frem til 1. marts 2021 er det ikke muligt at lave Løb med Avisen som vi kender det.

 

Der var ellers gjort ekstra meget ud af arrangementet for 2021, siger Michael Nielsen, Løbsleder OGF Events.

 

For at få mere fokus på løbeoplevelsen var det planlagt at der i 2021 indgik deltagelse ved Kredsløbet og Eventyrløbet som en del af Løb med Avisen. Endvidere var der et tilbud om en gang om måneden at få yderligere teknik og farttræning på Odense Atletikstadion – under kyndig vejledning af nogle af foreningens dygtige løbeinstruktører, slutter Michael Nielsen.

 

For de mange løbeglade fynboer og odenseanere der havde glædet sig til at komme i gang med at løbe – eller løbe igen, forsøger vi at lave en gang ”Løb med Avisen – sammen hver for sig”, siger Løbsdirektør for HCA Marathon, Erik J. Mogensen.

 

På vores hjemmeside www.løbmedavisen.dk, har vi lagt træningsprogrammerne for de 20 uger som ”Løb med Avisen”, normalt strækker sig over, så der er styr på hvor lidt eller hvor meget der skal trænes hver uge.

 

Tanken er derudover at vi hver uge, i Facebook gruppen Løb med Avisen, komme med remindere, opmuntringer og små løbefif, samt med opfordring til at finde sammen i små grupper og holde hinanden op på at få trænet.

 

Hjemmesiden indeholder træningsprogrammer for alle, fortsætter Erik J. Mogensen – fra dem der gerne vil i gang med at løbe og til dem der allerede er i gang, og har målet om at blive endnu bedre. Træningsprogrammerne kan også bruges hvis man efter nogle år uden løbesko, gerne vil have løbskarrieren tilbage på ret spor.

 

Covid-19 lukkede desværre den fysiske del af 2021-udgaven af Løb med Avisen ned, men vi håber at rigtig mange vil tage udfordringen op, og i 2021 ”Løbe med Avisen – sammen hver for sig”, slutter de tre arrangører Fyens Stiftstidende, OGF og HCA Marathon.

 

Dynamicweb