HC Andersen Marathon

FAQ - KREDSLØBET 2021

FÅ SVAR PÅ OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL


1. HVAD ER MIT STARTNUMMER?


Når du tilmelder dig Kredsløbet, får du automatisk tildelt et startnummer. Du kan finde dit startnummer under dit navn på deltagerlisten samt i din kvittering. Ca. 3 - 4 dage inden løbet vil du modtage en mail med de Sidste informationer samt oplysninger om afhentning af startnummer.
På udleveringsstedet oplyser du dit startnummer, så får du udleveret dit startnummer og en valgfri T-shirt fra HCA Marathons lagersalg.

2. JEG HAR IKKE MODTAGET EN MAIL


Ca. 3 - 4 dage inden løbet sender vi en mail med de sidste informationer samt oplysninger om dit startnummer. 
Har du fået tildelt et startnummer, men ikke modtaget en mail, så kan det evt. skyldes at den er røget i dit spamfilter, eller at du har påført en forkert e-mail. Hvis dette er tilfældet, så finder du dit nummer på deltagerlisten.
På udleveringsstedet går du til det bord, der viser dit startnummer, og oplyser dit startnummer, så får du udleveret dit startnummer.
Du udskriver en ny kvittering på flg. måde:
  1. Log ind med din profil på www.sportstiming.dk 
  2. Vælg "Min profil og ordrer" i menuen
  3. Vælg "Ordrer"
  4. Find ordren
  5. Vælg "Kvittering", hvorefter din kvittering vil blive vist

3. HVORDAN OVERDRAGER JEG MIT STARTNUMMER TIL EN ANDEN?


Du har to muligheder for at overdrage dit startnummer til en anden:
1

2

 
Startnumrene bliver trykt med løbers navn på. Hvis du overdrager dit startnummer ca. 14 dage inden løbet, vil det bære først tilmeldte løbers navn. For info og resultatlisten er det meget vigtigt, at der ændres navn og data til ny løber. 

4. JEG ER BLEVET SKADET


Bliver du skadet eller forhindret, kan du overdrage dit startnummer til en anden person. Se punkt 3. HCA Marathon har ikke mulighed for at tilbagebetale startgebyret. 
Dynamicweb