HC Andersen Marathon

Åbningstider

Sportsmessen


 

 

Fredag 29. september

14:00 - 18:00

 

Lørdag 30. september

10:00 - 18:00

 

Søndag 1. oktober

08:00 - 16:00

 

 

Fri entré
Odense Idrætspark - Højstrupvej 5 - 5200 Odense V


NUMMERUDLEVERING


Afhentning af startnummer, t-shirt og bagagepose kan ske indenfor sportsmessens åbningstider - startnummer tilsendes ikke med posten. Bemærk: afhentning af startnummer til "Løb de sidste 10 km" på løbsdagen sker fra Flakhaven, Odense C.  Eftertilmelding kan ske fredag og lørdag på sportsmessen. 


Startnummer, t-shirt og bagagepose kan afhentes i Odense Idrætshal, Højstrupvej 5, Odense V.


SØNDAG 1. OKTOBER 2017 (Eftertilmelding IKKE muligt)

 

 

 


Vi opfordrer dig til at hente dit startnummer, T-shirt og bagagepose før løbsdagen. 

OBS OBS OBS Studiekort skal fremvises ved afhentning af startnummer til studerende. Kan studiekort ikke fremvises, betales differencen kontant. 


SPORTSMESSEN


Hvert år før og under HCA Marathon kan sportsinteresserede blive opdateret om det sidste nye indenfor sportsudstyr og træningsmetoder på den tilhørende sportsmesse i Odense Idrætshal.

Sådan har det været siden Danmarks næststørste maraton indtog de odenseanske veje for første gang i 2000.
 
Deltagere, tilskuere og alle andre interesserede har mulighed for at se, røre og ikke mindst købe det sidste nye inden for sportsudstyr samt få ny viden om de nyeste tendenser omkring træning og restitution. Desuden vil messen bugne af gode tilbud på tøj, sko og meget mere.

Messen giver desuden plads til de fynske turistattraktioner, der kan promovere sig overfor de mange deltagere, der kommer hertil fra udlandet og det øvrige Danmark.

Dynamicweb