HC Andersen Marathon

SIDSTE INFORMATIONER

"LØB DE SIDSTE 10"

 

Deltager du i Marathon, DM Marathon eller ½ Marathon, kan du læse "de sidste informationer" her.


Bagageposer

Du kan indlevere din bagage i den udleverede bagagepose. Bagagen indleveres på løbsdagen fra kl. 8.00 - 9.45 i lastbilerne på Flakhaven ved starten. Herefter transporteres bagagen til Odense Idrætshal. Lad ikke bagageposer ligge andre steder uden opsyn. HUSK, at sætte slippen fra dit startnummer på din bagagepose.

I bagageposen finder du en svamp, som du kan medbringe på ruten. Der er opstillet vandbaljer ved alle depoter, hvor svampen kan gøres våd. Efter løbet bedes du venligst smide svampen i affaldsspandene.
 

Deltagerloft

For at kunne tilbyde så optimale forhold for alle deltagere ved HCA Marathon, vil der fra 2018 blive indsat deltagerloft på 1.500 løbere til "Løb de sidste 10". Dette er besluttet med udgangspunkt i, at såvel maratonløbere, ½ maratonløbere samt deltagere på "Løb de sidste 10" skal have de bedste muligheder for gennemførsel af deres deltagelse i HCA Marathon. Der skal være optimale forhold ved såvel depoter på ruten som i mål, hvilket er to af argumenterne for at sætte deltagerloft på de to distancer.

 

Depoter

Der er fire depoter på ruten (se rutekort "Løb de sidste 10"). Depoterne er de samme som maraton-løbernes. Opbygningen i depotet er først energidrik (farvede krus) og herefter kildevand (hvide krus).

 

Energidrik

Energidrikken er et specielprodukt, der er blandet på Bryggeriet Vestfyen og indeholder: sukker, druesukker, natriumclorid, tri-natriumcitrat, citronsyre, cloud og fersken flavour samt konserveringsmidler (E202 og E211). Hvis du skal forberede dig til løbet med et lignende produkt, ligger Maxim meget tæt på.
 

Galleri - Fotos fra HCA Marathon 2018

Billeder fra HCA Marathon 2018 vil løbende blive opdateret i Galleri 2018. Her kan du desuden også se "Galleri 2017".  
 

Hotspots

Opfordr gerne din familie, venner og andre løbevenner til at komme ud på ruten og heppe. Smut fx. forbi Vestergade og / eller Munke Mose for at heppe på løberne. Se kortet over musik - underholdning - hotspots

 

Marathon-avis 

Læs mere om sportsmessen, programmet, præmieoverrækkelsen og de aktiviteter, der foregår i Odense Idrætshal i ”Marathontillægget” fra Fyens Stiftstidende, som udkommer søndag 23. september 2018. Læs 2017-udgaven her.

 

Massage

Når du kommer i mål, står fysioterapeuter står klar til at løsne de brugte muskler op i Hal 2 i Odense Idrætspark.

 

Max-tid

Ruten er trafikfri fra kl. 10 - 16 på løbsdagen.

 

Mål

Du kommer i mål på Odense Atletikstadion, samme sted som Marathon og ½ Marathon løberne. Umiddelbart efter passage af mål vil du få udleveret din velfortjente medalje og kvinderne ligeledes en rose. Venligst forlad målområdet herefter for at gå til måldepotet.

 

Måldepot

Her vil du blive tilbudt: kildevand, energidrik, banan, æble, müslibar, Danone yoghurt samt øl fra Bryggeriet Vestfyen. Når du først har forladt måldepotet, er det ikke muligt at komme tilbage.

 

Nummerudlevering 

Startnumre, T-shirt og bagagepose tilsendes ikke, men kan afhentes:

På sportsmessen i Odense Idrætshal, Højstrupvej 5, Odense V.

I Odense Rådhus, Flakhaven - Odense C.

Er du tilmeldt inden 23. september 2018, får du en t-shirt med. 

 

Omklædning/bad

Når du kommer i mål på Odense Atletikstadion, har du mulighed for bad og omklædning i Odense Idrætshal. 

 

Oversigtskort 

 

Parkering

Link til parkering i Odense C

 

Præmieoverrækkelse "Løb de sidste 10"

Se tidspunkt for præmieoverrækkelserne her. Er du blandt præmietagerne, skal du være klar ved præmieoverrækkelsen på Atletikstadion. Præmierne er gavekort på kr. 500, kr. 300 og kr. 200 til nr. 1, 2, og 3 M/K på "Løb de sidste 10". 

 

Salgsboder

Forskellige madboder vil være at finde ved hovedindgangen til Odense Idrætspark. Der vil bl.a. være salg af flæskestegssandwich og laksesandwich fra Mad Med Sjæl, vegansk mad fra Vex Mex, pølser, kaffe, friskpresset appelsinjuice samt øl og vand fra Bryggeriet Vestfyen.  

 

Samaritter

På ruten er der placeret samaritter ved alle depoter. Udgår du af løbet og har brug for transport til målområdet, går du til nærmeste depot, som sørger for din transport til målområdet. 

 

Shuttlebus

Har du brug for at hente din cykel/bil ved Flakhaven (starten), kan du benytte shuttlebussen. Shuttlebussen kører fra Odense Idrætspark (Stadionvej 50) til Odense Banegård Center. Herfra er der ca. 10 min gang til Flakhaven. Bussen kører kl. 11 - 16.30 og er gratis at benytte. Læs mere info om shuttlebussen, parkering og trafik.

 

Start

Kl.10.00 fra Flakhaven - Odense C.

 

Tilskuer

Anbefalet mødested for løbere og tilskuere er ved hovedindgangen til Odense Idrætshal.

 

Tidtagning / startnummer

På dit startnummer sidder chippen til tidtagning - undgå at bøje startnummeret, så chippen ikke tager skade. BEMÆRK! Du må IKKE ændre på startnummeret, da det er diskvalifikationsgrundlag jvf. DAF-reglerne. Bliv ligeledes på den afmærkede rute, da der er udlagt måtter til måling af mellemtider. OBS! Manglende mellemtider medfører diskvalifikation.

 

Toiletter

Ved start er der toiletter i kælderen i Odense Rådhus. Efter hvert depot er der toiletter. Ved mål er der ligeledes toiletter i området omkring Odense Idrætspark.

Dynamicweb