HC Andersen Marathon

PRAKTISK INFO 2021

MiniMarathon

SIDSTE INFORMATIONER TIL:

Marathon - ½ Marathon 

"Løb de sidste 10"


AKTIVITETER


Få en ekstra oplevelse inden starten til MiniMarathon går. Der vil være aktiviteter for  5 - 17 årige på løbsdagen kl. 9.00 - 13.30. (Fri éntre), hvor der i springhallen i Odense Idrætspark er mulighed for at hoppe, lege og hygge.


BAGAGEPOSER


Bagageopvaringen er bemandet og åben på løbsdagen i tidsrummet kl. 8.00 - 16.30 i Odense Idrætshal (hal 2). Lad ikke bagageposer ligge andre steder uden opsyn. HUSK at sætte slippen fra dit startnummer på din bagagepose. Eftertilmelding den 24. - 26. september på sportsmessen er ekskl. bagagepose.


DIPLOM


Umiddelbart efter mål kan du downloade dit diplom via resultatlisten.


FOTOGALLERI


Billeder fra HCA Marathon 2021 vil løbende blive opdateret i FOTOGALLERI. Her kan du desuden også se billeder fra tidligere år.  


HOTSPOTS


Opfordr gerne din familie, venner og andre løbevenner til at komme ud på ruten og heppe (Rutekort).


LIVETRACKING


Link til livetracking 2021


LIVESTREAMING 


Link til livestreaming 2021

MÅL


Du løber de sidste 300 meter på Odense Atletikstadion, hvor banen er delt op i MiniMarathon, ½ Marathon og "Løb de sidste 10" i den yderste bane. Den inderste bane er til Marathon. Alle deltagere i MiniMarathon SKAL holde til venstre på opløbsstrækningen (yderbanerne). Umiddelbart efter passage af mål vil du få udleveret din velfortjente medalje. Venligst forlad målområdet herefter for at gå til måldepotet. 


MÅLDEPOT


Efter mål bliver deltagerne ledt videre til teltet “MiniMarathon”, som fungerer som måldepot. Teltet er placeret ved siddetribunen. I måldepotet tilbydes bl.a. kildevand, frugt, müslibar og dessert fra Danone. Forældre har IKKE adgang til måldepotet, men kan mødes med børnene efter måldepotet.


NUMMERUDLEVERING 


Startnumre tilsendes ikke, men kan afhentes på sportsmessen i Odense Idrætshal.


OMKLÆDNING - BAD


Kan foretages i Odense Idrætshal.


OVERSIGTSKORT


Klik for at se oversigtskortet over Odense Idrætspark


PARKERING


Bilister opfordres til at komme i god tid på løbsdagen og ­benytte parkeringspladserne på de omkringliggende veje til Odense Idræts­park. Læs mere om parkering og trafikale ændringer. 

PROGRAM


Grupperne er inddelt efter fødselsår - og ikke efter barnets fødselsdag.


PRÆMIEOVERRÆKKELSE


Præmieoverrækkelsen foregår fra ca. kl. 15.00 på Odense Atletikstadion. Se tidspunkt for de andre præmieoverrækkelser her.


SALGSBODER


Forskellige madboder vil være at finde ved hovedindgangen til Odense Idrætspark. Der vil bl.a. være salg af vegansk mad fra Vex Mex - Green Street Food, pølser, is, kaffe samt drikkevarer.  

SHUTTLEBUS


På løbsdagen kører shuttlebussen fra Odense Banegård Center (Adamsgade) til Odense Idrætspark (Lavsenvænget). Bussen kører shuttle kl. 7.45 - 10.00 og igen kl 11.00 - 16.30. Shuttlebussen er gratis at benytte. 


STARTOMRÅDE


Starten for MiniMarathon er fra Stadionvej 36 (samme sted som for marathon-løberne). 


TIDTAGNING - STARTNUMMER


I startnummeret sidder en chip til tidtagning - undgå derfor at bøje startnummeret. Ens personlige tid registreres først, når tidtagningsmåtterne passeres. Vindertider afgøres på bruttotider (fra startskud til målgang). Nr. 1-2-3 vil altid være de tre første over målstregen. Nettotid: Fra passering af måtten til målgang

TOILETTER


Ved start/mål er der toiletter i og omkring Odense Idrætspark. Der henvises desuden også til toiletterne under tribunen til Odense Stadion.


VIS HENSYN OG HAV TÅLMODIGHED


Med ca. 4.500 deltagere, der skal passere den samme målstreg, er det af stor nødvendighed, at der udvises hensyn til hinanden, så alle får en positiv oplevelse ud af sin deltagelse - vi deltager for sportens skyld.

Kære forælder, der løber med: Husk du er IKKE med som pacer for barnet, men kun som tryghed. Lad barnet selv bestemme tempoet.


Dynamicweb