HC Andersen Marathon

Sidste informationer

Nytårsløbet 2019 


NUMMERUDLEVERING


Dit startnummer og langærmet løbetrøje kan afhentes:
Ønsker du at hente mere end seks startnumre på én gang, så send en mail til info@hcamarathon.dk senest 18. december kl. 9, så pakker vi dem klar til afhentning. 
 
MEGET VIGTIG
Har du ændringer til din tilmelding såsom at ændre distance, navn eller overdrage til en anden, så beder vi dig om at få det rettet, så resultatlisten kan blive korrekt for alle løbere. Venligst skriv til info@hcamarathon.dk - eller oplys ændringerne i nummerudleveringen.
Undgå at bøje startnummeret - da chippen sidder fast bag på dit startnummer.
Sammen med startnummeret vil du få udleveret din langærmede løbetrøje. Passer størrelsen ikke, kan du få den byttet efter løbet - så længe lager haves. 

START OG MÅL


31. december 2019
Hunderupskolen - Solfaldsvej - 5000 Odense C.
Vi beder alle tilmeldte komme i god tid, så vi kan starte planmæssigt:


PARKERING


Al parkering er forbudt på Solfaldsvej og på Heden, da løbsruten forløber her. Benyt i stedet OUH, OB, Odense Zoo/Dyreskuepladsen samt sidegaderne omkring OUH. 
Få et overblik over P-pladser med Odense Rundt - Parkering
HUSK at tjekke skiltene!

TOILETTER - OMKLÆDNING - BAD


Toiletter findes i omklædningsrum, på gangene mod omklædningsrum og i hver ende af skoletorvet. Omklædning for damer er i modsatte ende af indgangen til Idrætshallen. Omklædning for herrer ligger til højre for indgangen til Idrætshallen. 

BAGAGEOPBEVARING


Lad ikke dine ting/tøj ligge i omklædningsrummene, men aflever dem i Bagageopbevaringen” i hallen. Her kan du også indlevere værdier, da området er overvåget under hele løbet. Sæt bagageslippen fra dit startnummer på din bagage.

OPVARMNING


Foregår i start/målområdet fra kl. 10.45 for 5 og 10 km ved Tine Holm. Opvarmning til børneløbet starter kl. 10.15 samme sted ligeledes ved Tine.

RUTEN


Se ruterne her

FORPLEJNING - MÅLOMRÅDE


På 10 km ruten er der et væskedepot undervejs med kildevand. Når du kommer i mål, vil du blive tilbudt Jolly Time, kildevand, müslibar samt en overraskelse fra KIMs i foyéren. I hallen vil du få udleveret et glas bobler og et stykke kransekage. I forhallen kan du købe øl og vand fra Bryggeriet Vestfyen til kr. 10. Der er også mulighed for en gratis kop kaffe/the.

BØRNELØBET


Når børnene kommer i mål, vil de modtage deres medalje samt forplejning i forhallen, hvor der vil blive vist tegnefilm indtil kl. 11.30.

TID - DIPLOM - FOTOS


Efter løbet kan du se din tid samt udskrive dit diplom via resultatlisten. Under GALLERI på www.hcamarathon.dk kan du også finde billeder fra Nytårløbet 2013 - '17 samt fra 2018.

SALG AF T-SHIRTS mv. 


Igen i år vil HCA Marathon have salg af T-shirts til nummerudleveringen og på løbsdagen. Der vil være forskellige svedtransporterende T-shirts, som kan købes til kr. 25 i str. XS til XXXL. Deruderover salg af løbejakker, langærmet løbetrøjer og løbebukser til yderst løbevenlig priser. 

PRÆMIEOVERRÆKKELSE


Præmieoverrækkelsen foregår fra kl. 12.15 - er du blandt vinderne, skal du være til stede for at få din præmie. (Præmier eftersendes ikke). Der er placeringspræmier til nr. 1-2-3 M/K på distancerne 5 og 10 km. I børneløbet er der to klasser: 5-9 år og 10-13 år. Placeringerne afgøres efter bruttotid. 

SPURT- OG LODTRÆKNINGSPRÆMIER 


Der vil igen i år være en lang række spurtpræmier - fang uddelerens opmærksomhed med et smil, et vink eller en flot spurt, så bliver du måske en af de heldige vindere af en spurtpræmie fra Løbebutikken Multiatleten. Efter løbet kan du se i foyéren, om du har vundet en af de i alt 80 lodtrækningspræmier. Her er bl.a. gavekort fra M2 Sportslap. 

Dynamicweb