HC Andersen Marathon

PRAKTISK INFO

Odenseløbet 2019


START - MÅL

Kongens Have, 5000 Odense C.
Vi beder alle komme i god tid, så vi kan starte løbet kl. 11.00 (børn kl. 10.30)

Nummerudlevering 

Dit startnummer kan afhentes
MEGET VIGTIG
Har du ændringer til din tilmelding såsom at ændre distance, navn eller overdrage til en anden, så beder vi dig om at få det rettet, så resultatlisten kan blive korrekt for alle løbere. Du kan selv foretage ændringerne online (se mere under FAQ), ellers ved afhentning af startnummer eller ved at give besked på info@hcamarathon.dk eller 3059 2444.

T-shirt 

Har du tilmeldt dig på 5, 10 eller 15 km senest 11. juni, får du udleveret en T-shirt sammen med dit startnummer. Passer størrelsen ikke, har du mulighed for at bytte den på løbsdagen i nummerudleveringen efter kl. 11.20 (i ubrugt tilstand og så længe lager haves). 

Frokost 

Er du ligeledes tilmeldt senest 1. juni 2020, kan du finde en madbillet på dit startnummer. Riv madbilletten af startnummeret og aflever den hos Mad Med Sjæl i Kongens Have. Udlevering af frokost inkl. drikkevarer er muligt efter kl. 11.20. 

Parkering

Vi anbefaler jer at tage cyklen, hvis det er muligt. Ellers kan du finde mulige parkeringspladser på Odense Rundt.

Chip

Tidtagningschippen sidder på bagsiden af dit startnummer.  Undgå derfor at bøje dit startnummer.

Omklædning / bad

Der er ikke mulighed for bad og omklædning.

Bagageopbevaring

Det vil være muligt at få opbevaret din bagage under løbet. Bagageopbevaringen er åben fra kl. 10.00 - 13.15. På dit startnummer finder du en bagageslip, som du river af og placer på din bagage, inden du afleverer bagagen.

Opvarmning

Tine Holm vil stå for opvarmningen inden løbet i Kongens Have:

Rute 

Se rutekort her

Forplejning

På ruten er der flg. væskedepoter:
Der vil være kildevand i pose på depoterne. Smid ikke posen på stien, når du er færdig, men tag den med dig og benyt skraldespandene i målområdet. Når du kommer i mål, vil du blive tilbudt vand og energidrik fra Bryggeriet Vestfyen samt et æble.

Diplom

Diplomet kan umiddelbart efter hjemkomst skrives ud via resultatlisten.

Fotografer

Fotograf Flemming Wedell vil være tilstede i Kongens Have samt ude på ruten, så husk at smil når du løber forbi :) Du kan finde billederne her efter løbet. 

Præmieoverrækkelse

Præmieoverrækkelse i Kongens Have - er du blandt vinderne, skal du være tilstede ved præmieoverrækkelsen for at få din præmie. Præmier eftersendes ikke. Der er præmier til nr. 1, 2 og 3 M/K på 5, 10 og 15 km. 
Der er medaljer til børneløbet. 

Lodtrækningspræmier

Der vil være lodtrækningspræmier i HCA Marathons stand i Kongens Have fra kl. 11.20.  

Salgsboder

Salgsboderne åbner kl. 9.00 i Kongens Have. Fit 4 Run, Footing, Ungdommens Røde Kors og HCA Marathon m.fl vil være repræsenteret. 
Sund i Kroppen vil ligeledes være tilstede med 1-personers-trampoliner, så kom og prøv Jumping Fitness. Hold dig ikke tilbage - det er ret sjovt, og lidt hårdt;)


Med de rigtige forberedelser får du et godt løb ved Odenseløbet


Ha´ et rigtig godt løb
HCA Marathon

Følg med på facebook


Bliv løbende opdateret med nyheder fra Odenseløbet i eventet på facebook - følg med her.

 

Dynamicweb