HC Andersen Marathon

BLIV FRIVLLIG


Vil I opleve HCA Marathon på tæt hold og være med til at skabe en festlig og god oplevelse for løberne?
HCA Marathon søger frivillige og hjælpergrupper – idrætsklubber, spejdertruper, gymnasieklasser og lignende – der vil være med når vi arrangerer HCA Marathon.
Sammen kan vi skabe nogle fantastiske rammer for tusindevise af løbere og tilskuer som kommer til Odense for at få en eventyrlig løbeoplevelse.  
Meld jer som frivillig eller hjælpergruppe
Du kan enten melde dig:
Kontakt os på info@hcamarathon.dk eller 27 21 37 45
Vi glæder os til at høre fra dig/jer

Hvem kan være frivillig?


Alle kan være frivillig ved HCA Marathon.
Det kan være dig og måske en ven/veninde, som gerne vil være med til at skabe en god oplevelse for løberne og samtidig blive en del af vores fantastiske frivilligteam, hvor mange kommer igen år efter år.
Hvilke grupper kan hjælpe?
Det er Fjordager idrætsforening der står bag HCA Marathon og der er rigtig mange dedikerede og aktive medlemmer, forældre og andre der hjælper til, men de kan ikke løse alle opgaverne selv, så derfor er der brug for andre foreninger, klubber, spejdertrupper og lignende til at hjælpe og på samme tid gøre en ekstra indsats for deres egen klub.
Som CVR-registreret klub/forening eller andet, yder vi betaling til klubben for de opgaverne der bliver løst.
Fra idrætslivet tilbage til foreningslivet
Som CVR-registreret klub/forening yder vi betaling til klubben/foreningen for de opgaver der bliver læst.
På den måde har I mulighed for at tjene lidt ekstra til nye redskaber, nyt tøj, et tilskud til en dyr træningslejr eller noget helt andet.
Samtidig er det en fantastisk mulighed for at skabe gode relationer i foreningsmiljøet til gavn for både HCA Marathon og for jer.

Opgaver


Dynamicweb