HC Andersen Marathon

NYTÅRSLØBET

31. DECEMBER 2024 


5 - 10 km
max. 1.500 deltagere 
Kr. 225 +gebyr

Start kl. 11.00 fra Hunderupskolen - Odense C 

 Børneløb 2,5 km
max 200 børn (5 - 13 år)
kr. 150 +gebyr
Start kl. 10.30 fra Hunderupskolen - Odense C


NYTÅRSLØBET ODENSE


Et af Danmarks største Nytårsløb afvikles i Odense for 24. gang. Nytårsløbet i Odense er årets sidste revanche mod dine løbekammerater, kolleger, venner mv.
På årets sidste dag kan du løbe enten 5 eller 10 km, inden vi slutter af med at ønske hinanden "GODT NYTÅR" i hyggeligt selskab med "bobler" og kransekage. Børn kan løbe 2,5 km til børneløbet kl. 10.30.

HCA Marathon - mere end et løb


AFHENTNING AF STARTNUMMER


Afhentning af startnummer 

Ønsker du at hente mere end seks startnumre på én gang, så send en mail til info@hcamarathon.dk senest 20. december kl. 9.00, så pakker vi dem klar til afhentning. 
 
MEGET VIGTIG
Har du ændringer til din tilmelding såsom at ændre distance, navn eller overdrage til en anden, så beder vi dig om at få det rettet, så resultatlisten kan blive korrekt for alle løbere. Venligst skriv til info@hcamarathon.dk - eller oplys ændringerne i nummerudleveringen.
 
Er du én af de tidlige tilmeldte, får du udleveret en langærmet løbetrøje sammen med dit startnummer. Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal trøjer i begrænsede størrelser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig. Tilmeldingen åbner 16. oktober 2023. Passer størrelsen ikke, kan du få den byttet efter løbet - i ubrugt tilstand og så længe lager haves.


PROGRAM 


Start - mål fra Hunderupskolen - Odense C

BEMÆRK 

 

 


 


Dynamicweb