HC Andersen Marathon

Sidste informationer

Nytårsløbet 2023 


NUMMERUDLEVERING


Dit startnummer og evt. langærmet løbetrøje kan afhentes:

Ønsker du at hente mere end seks startnumre på én gang, så send en mail til info@hcamarathon.dk senest 20. december kl. 9.00, så pakker vi dem klar til afhentning. 
MEGET VIGTIG
For at resultatlisten/diplom mv kan blive korrekt for alle deltagere så giv os venligst besked på info@hcamarathon.dk hvis du ønsker at ændre distance. Ønsker du at overdrage dit startnummer til en anden, så læs mere her - eller oplys ændringerne i nummerudleveringen.
Undgå at bøje startnummeret - da chippen sidder fast bag på dit startnummer.
Er du blandt de tidlige tilmeldte, får du udleveret en langærmede løbetrøje sammen med startnummeret. Passer størrelsen ikke, kan du få den byttet efter løbet - så længe lager haves.

START OG MÅL


Hunderupskolen - Solfaldsvej - 5000 Odense C.
Vi beder alle tilmeldte komme i god tid, så vi kan starte planmæssigt:


PARKERING


På løbsdagen er al parkering forbudt på Solfaldsvej og på Heden, da løbsruten forløber her. Benyt i stedet OUH, OB, Odense Zoo/Dyreskuepladsen samt sidegaderne omkring OUH. 
Få et overblik over P-pladser med Odense Rundt - Parkering
HUSK at tjekke skiltene!

TOILETTER - OMKLÆDNING - BAD


Toiletter findes i omklædningsrum, på gangene mod omklædningsrum og i hver ende af skoletorvet. Omklædning for damer er i modsatte ende af indgangen til Idrætshallen. Omklædning for herrer ligger til højre for indgangen til Idrætshallen. 

BAGAGEOPBEVARING


Lad ikke dine ting/tøj ligge i omklædningsrummene, men aflever dem i Bagageopbevaringen” i hallen. Her kan du også indlevere værdier, da området er overvåget under hele løbet. Sæt bagageslippen fra dit startnummer på din bagage. Vi anbefaler at du afleverer din bagage i god tid inden løbet. Bagageopbevaringen er åben fra 9.30. 

OPVARMNING


Foregår i start/målområdet fra kl. 10.45 for 5 og 10 km. Opvarmning til børneløbet starter kl. 10.15 samme sted.

RUTEN


Klik for rutekort Nytårsløbet 2023. For at undgå evt. at løbe forkert - undgå venligst musik i ørerne, så du kan følge vejvisernes anvisninger. Din farve på startnummeret passer til km-skiltene ude på ruten. Husk derfor at oplyse os hvis du ændrer distance - distanceændring er gratis - læs mere her.
5 km = gul startnummer og gule km-skilte ude på ruten  
10 km = hvid/lysegrå startnummer og hvide/lysegrå km-skilte ude på ruten 
2,5 km børneløb = grøn startnummer og grønne km-skilte ude på ruten  

FORPLEJNING - MÅLOMRÅDE


På 10 km ruten er der et væskedepot undervejs med kildevand. Når du kommer i mål, vil du blive tilbudt Faxe Kondi, Kims, kildevand og en müslibar. I hallen vil du få udleveret et glas bobler og et stykke kransekage. 

BØRNELØBET


Når børnene kommer i mål, vil de modtage deres medalje samt kransekage, børnechampagne og forplejning.

TID - DIPLOM


Efter løbet kan du se din tid samt udskrive dit diplom via resultatlisten

SALG AF T-SHIRTS


Igen i år vil HCA Marathon have salg af T-shirts. 

PRÆMIEOVERRÆKKELSE


Præmieoverrækkelsen foregår fra kl. 12.15 - er du blandt vinderne, skal du være til stede for at få din præmie. (Præmier eftersendes ikke). Der er placeringspræmier til nr. 1-2-3 M/K på distancerne 5 og 10 km. I børneløbet er der to klasser: 5-9 år og 10-13 år. Placeringerne afgøres efter bruttotid. 

SPURT- OG LODTRÆKNINGSPRÆMIER 


Der vil igen i år være en lang række spurtpræmier - fang uddelerens opmærksomhed med et smil, et vink eller en flot spurt, så bliver du måske en af de heldige vindere af en spurtpræmie fra Løbebutikken Multiatleten. Efter løbet kan du se i foyéren, om du har vundet en af de i alt 80 lodtrækningspræmier. 

HALSEDISSE 


Køb en halsedisse fra HCA Marathon, når du henter startnummer på løbsdagen. 

FÅ ET GODT LØB MED DE RIGTIGE FORBEREDELSER ​​

Dynamicweb