HC Andersen Marathon

LYSLØBET

2. DECEMBER 2020


5 km løb
Start kl. 18.30 fra Klingenberg - Odense C.
Max 1.000 deltagere

3 km walk
Start kl. 18.40 fra Klingenberg - Odense C.
Max. 300 deltagere

Pris kr. 165 + gebyr


LØB I LYSETS SKÆR


Onsdag 2. december 2020 bliver en dag i lysets skær. For 4. gang afvikles Lysløbet i Odenses hyggelige stræder og gader med 5 km løb og 3 km walk.
Ruten vil gå gennem byens gader, med den smukke julebelysning, gennem de flotte lysindslag ligesom der vil være forskellige overraskelser på ruten, for de mange deltagere, der alle bliver udstyret med en pandelampe til brug på turen.

Parkering
Få et overblik med Odense Rundt - Parkering

HCA Marathon - mere end et løb


UNIKT VED LYSLØBET


 
PROGRAM 


START OG MÅL 
KLINGENBERG - ODENSE C

 


TOILETTER 
forefindes i Svømmehallen Klosterbakken, på Odense Rådhus (kælder/1. sal ) og ved Domkirken

RUTEKORT


Ruten vil gå gennem byens gader med den smukke julebelysning og gennem de flotte lysindslag. Der vil være forskellige overraskelser på ruten for de mange deltagere, der alle bliver udstyret med en pandelampe til brug på turen. 
Starten går fra Klingenberg, Odense C ad Klosterbakken og videre på stien i Munke Mose. Herfra rundt i centrum for til sidst at løbe gennem i Eventyrhaven. Mål er på Klingenberg.
Løbevogn er kun tilladt på distancen 3 km walk. Ønsker du at gå med en løbevogn, beder vi dig om at starte bagerst kl. 18.40.
Rutekort 2020 til 5 km løb og 3 km walk kan ses her. 3 km walk er markeret med rødt på rutekortet. Ret til ændringer forbeholdes. 


 

Dynamicweb