HC Andersen Marathon

NYHEDER


Følg Lysløbet Odense på Facebook


LYSLØBET

4. DECEMBER 2019


5 km løb
Start kl. 18.30 fra Klingenberg - Odense C.
Max 1.000 deltagere
Kr. 165 + gebyr 
UDSOLGT

3 km walk
Start kl. 18.40 fra Klingenberg - Odense C.
Max. 300 deltagere
Kr. 165 + gebyr 
 


LØB I LYSETS SKÆR


Onsdag 4. december 2019 bliver en dag i lysets skær. For 3. gang afvikles Lysløbet i Odenses hyggelige stræder og gader med 5 km løb og 3 km walk.
Ruten vil gå gennem byens gader, med den smukke julebelysning, gennem de flotte lysindslag ligesom der vil være forskellige overraskelser på ruten, for de mange deltagere, der alle bliver udstyret med en pandelampe til brug på turen.

Parkering
Få et overblik med Odense Rundt - Parkering

UNIKT VED LYSLØBET


 
PROGRAM 


START OG MÅL KLINGENBERG - ODENSE C

TOILETTER 
Svømmehallen Klosterbakken, ved bagageopbevaringen og ved Domkirken

RUTEKORT


Ruten vil gå gennem byens gader med den smukke julebelysning og gennem de flotte lysindslag. Der vil være forskellige overraskelser på ruten for de mange deltagere, der alle bliver udstyret med en pandelampe til brug på turen. 
Starten går fra Klingenberg, Odense C ad Klosterbakken og videre på stien i Munke Mose. Herfra rundt i centrum for til sidst at løbe gennem i Eventyrhaven. Mål er på Klingenberg.
Løbevogn er kun tilladt på distancen 3 km walk. Ønsker du at gå med en løbevogn, beder vi dig om at starte bagerst kl. 18.40.
Rutekort 2019 offentliggøres snarest muligtRutekort 2018 til 5 km løb og 3 km walk kan ses her. 3 km walk er markeret med rødt på rutekortet. 


 

Dynamicweb