HC Andersen Marathon

NYHEDER


Følg Nytårsløbet Odense på Facebook


NYTÅRSLØBET

31. DECEMBER 2018UDSOLGT

 

"PRAKTISK INFO 2018
- bliv godt forberedt til Nytårsløbet 2018
"DELTAGERLISTE 2019
- find dit startnummer her

 


20 ÅRS JUBILÆUM


Et af Danmarks største Nytårsløb afvikles i Odense for 20. gang. Nytårsløbet i Odense er årets sidste revanche mod dine løbekammerater, kolleger, venner mv.
På årets sidste dag kan du løbe enten 5 eller 10 km, inden vi slutter af med at ønske hinanden "GODT NYTÅR" i hyggeligt selskab med kransekage og champagne. Børn kan løbe 2,5 km til børneløbet kl. 10.30
Vil du være sikker på et startnummer, så meld dig til i god tid, da NYTÅRSLØBET de sidste 16 år har været udsolgt (max 1.600 + børneløbere)

AFHENTNING AF STARTNUMMER


Afhentning af startnummer og løbetrøje

Ønsker du at hente mere end seks startnumre på én gang, så send en mail til info@hcamarathon.dk senest 18. december kl. 9, så pakker vi dem klar til afhentning. 
 
MEGET VIGTIG
Har du ændringer til din tilmelding såsom at ændre distance, navn eller overdrage til en anden, så beder vi dig om at få det rettet, så resultatlisten kan blive korrekt for alle løbere. Venligst skriv til info@hcamarathon.dk - eller oplys ændringerne i nummerudleveringen.
 
Sammen med startnummeret vil du få udleveret din langærmede løbetrøje. Passer størrelsen ikke, kan du få den byttet efter løbet - så længe lager haves. 

PROGRAM 


Start - mål fra Hunderupskolen - Odense C

BEMÆRK ALLE DELTAGERE FÅRNYTÅRSLØBET


 

Nytårsløbet i Odense har i en lang årrække indsamlet penge til velgørende formål. Deltagerne kan bidrage med et frivilligt beløb ved tilmelding, som sammen med et bidrag fra arrangørside går til det udvalgte formål.
Tidligere donationer er gået til: Børns Vilkår, Frelsens Hær, Mødrehjælpen samt Kirkens Korshær i Odense, der har modtaget kr. 15.000. I 2018 går donationen til Broen Odense, som hjælper udsatte børn med en aktiv fritid.     
Dynamicweb