HC Andersen Marathon

NYHEDER


Følg Nytårsløbet Odense Facebook


NYTÅRSLØBET

31. DECEMBER 2019


5 - 10 km
inkl. langærmet løbetrøje ved tidlig tilmelding
Start kl. 11.00 fra Hunderupskolen - Odense C.
Max. 1.500 deltagere
Kr. 200 + gebyr

Børneløb 2,5 km
for 5 - 13 årige
inkl. langærmet løbetrøje ved tidlig tilmelding og medalje
Start kl. 10.30 fra Hunderupskolen - Odense C.
kr. 140 + gebyr
Én forældre pr barn er velkommen til at løbe med - tilmelding af forældre er ikke nødvendig 


NYTÅRSLØBET ODENSE


Et af Danmarks største Nytårsløb afvikles i Odense for 21. gang. Nytårsløbet i Odense er årets sidste revanche mod dine løbekammerater, kolleger, venner mv.
På årets sidste dag kan du løbe enten 5 eller 10 km, inden vi slutter af med at ønske hinanden "GODT NYTÅR" i hyggeligt selskab med kransekage og champagne. Børn kan løbe 2,5 km til børneløbet kl. 10.30
Vil du være sikker på et startnummer og en løbetrøje, så meld dig til i god tid, da NYTÅRSLØBET de sidste 17 år har været udsolgt (max 1.500 + børneløbere)

UNIKT VED NYTÅRSLØBET


 

Nytårsløbet i Odense har i en lang årrække indsamlet penge til velgørende formål. Deltagerne kan bidrage med et frivilligt beløb ved tilmelding, som sammen med et bidrag fra arrangørside går til det udvalgte formål.
Tidligere donationer er gået til: Børns Vilkår, Frelsens Hær, Mødrehjælpen samt Kirkens Korshær i Odense, der har modtaget kr. 15.000. I 2019 går donationen igen til Broen Odense, som hjælper udsatte børn med en aktiv fritid.

NYTÅRSLØBETAFHENTNING AF STARTNUMMER


Afhentning af startnummer og løbetrøje

Ønsker du at hente mere end seks startnumre på én gang, så send en mail til info@hcamarathon.dk senest 18. december kl. 9, så pakker vi dem klar til afhentning. 
 
MEGET VIGTIG
Har du ændringer til din tilmelding såsom at ændre distance, navn eller overdrage til en anden, så beder vi dig om at få det rettet, så resultatlisten kan blive korrekt for alle løbere. Venligst skriv til info@hcamarathon.dk - eller oplys ændringerne i nummerudleveringen.
 
Sammen med startnummeret vil du få udleveret din langærmede løbetrøje. Passer størrelsen ikke, kan du få den byttet efter løbet - så længe lager haves. 

PROGRAM 


Start - mål fra Hunderupskolen - Odense C

BEMÆRK 


Dynamicweb