for 4. og 5. klasser
Start/mål Odense Idrætspark
Navn på startnummer

Løb med

Løb er sundt for krop og sjæl. Man bliver glad af at løbe. Derfor inviterer HCA Marathon nu alle fynske 4. og 5. klasser til at deltage i Klassedysten.
Klassedysten er et motionsløb, hvor der er fokus på bevægelse og det sociale. Man løber mod de andre klasser, men først og fremmest så løber klassen sammen.
Ruten er en 2,5 km trafiksikker rundstrækning ved Odense Atletikstadion og ligesom ved de store motionsløb er der professionel tidstagning med chip, navn på startnummeret og masser af god stemning.
Vinderen af klassedysten (hhv. 4. og 5. klasse) vinder en tur til Jumping Fun i Odense med fri hop og inkl. en slush ice pr. person samt en flot vandrepokal.

Tilmelding

KLASSEDYSTEN 2024 - tilmeldingen er åben.
PRIS
Pris pr. klasse kr. 600
min. 12 elever i klassen for at udgøre et hold

Tilmelding sker ved henvendelse på tlf. 3059 2444 eller throe@hcamarathon.dk.

Tværfagligt materiale til undervisning

Klassedysten er mere end et løb. Det er også et undervisningsmateriale. Materialet består af bogen ”Løb med…” og websitet klassedystenhca.dk.
Bogen har fokus på de forskellige aspekter omkring løb som fx det sociale, hvad der sker i din krop og hvorfor nogle kan løbe hurtigere end andre. Men der bliver også stillet skarpt på historie og geografi.
Webmaterialet understøtter bogen med forskellige aktiviteter til fagene idræt, dansk, geografi og historie. Der er således mulighed for at udvide løbeoplevelsen til et tværfagligt forløb, hvor selve løbet er rosinen i pølseenden.

Hver deltager får

Praktiske informationer 2023

Rute

STARTEN
Starten går fra Odense Atletikstadion, Odense V. fredag 22. september 2023 kl. 10.30 for 4. klasserne og kl. 11.15 for 5. klasserne. Se programmet for formiddagen under "Praktiske informationer"
TIDTAGNING
I startnummeret sidder en chip til tidtagning - undgå derfor at bøje startnummeret. Ens personlige tid registreres først, når tidtagningsmåtterne passeres. Vindertiden er et gennemsnit for nettotiderne for alle klassens deltagere i Klassedysten. Nettotid: Fra passering af måtten til målgang