HC Andersen Marathon

Klassedysten


- en del af HCA Marathon
Fredag 22. september 2023

Distance 2,5 km
for 4. og 5. klasser
Start/mål Odense Idrætspark
Navn på startnummerTilmelding 


KLASSEDYSTEN 2023 - tilmeldingen er åben. 
PRIS
Pris pr. klasse kr. 600
min. 12 elever i klassen for at udgøre et hold

 
Tilmelding sker ved henvendelse på tlf. 3059 2444 eller throe@hcamarathon.dk. Sidste frist august 2023. 

Tværfagligt materiale til undervisning 


Klassedysten er mere end et løb. Det er også et undervisningsmateriale. Materialet består af bogen ”Løb med…” og websitet klassedystenhca.dk.
Bogen har fokus på de forskellige aspekter omkring løb som fx det sociale, hvad der sker i din krop og hvorfor nogle kan løbe hurtigere end andre. Men der bliver også stillet skarpt på historie og geografi.
Webmaterialet understøtter bogen med forskellige aktiviteter til fagene idræt, dansk, geografi og historie. Der er således mulighed for at udvide løbeoplevelsen til et tværfagligt forløb, hvor selve løbet er rosinen i pølseenden.
Rute


STARTEN
Starten går fra Odense Atletikstadion, Odense V. fredag 23. september kl. 10.30 for 4. klasserne og kl. 11.15 for 5. klasserne. Se programmet for formiddagen under "Praktiske informationer"
TIDTAGNING
I startnummeret sidder en chip til tidtagning - undgå derfor at bøje startnummeret. Ens personlige tid registreres først, når tidtagningsmåtterne passeres. Vindertiden er et gennemsnit for nettotiderne for alle klassens deltagere i Klassedysten. Nettotid: Fra passering af måtten til målgang

Dynamicweb