HC Andersen Marathon

Sidste informationer 

Efterårsløbet 2024


NUMMERUDLEVERING


Startnummer og halsedisse udleveres søndag 3. november 2024 kl. 9.00 - 10.45 på Alléskolen, Niels Bohrs Alle 210 - Odense SØ. 
MEGET VIGTIG
Har du ændringer til din tilmelding såsom at ændre distance, navn eller overdrage til en anden, så beder vi dig om at få det rettet, så resultatlisten kan blive korrekt for alle løbere. Du kan selv foretage ændringerne online (se mere under FAQ EFTERÅRSLØBET), ellers på løbsdagen i nummerudleveringen.

START - MÅL


Start - mål er ved Alléskolen, Niels Bohrs Allé 210, Odense SØ.
Vi beder alle tilmeldte komme i god tid, så vi kan starte løbet planmæssigt


PROGRAMCHIP


Tidtagningschippen sidder på bagsiden af dit startnummer.  Undgå derfor at bøje dit startnummer.

TOILET - BAD - OMKLÆDNING


Der er toilet, bad og omklædning i kælderen på Alléskolen. Derudover er der toiletter ved hovedindgangen.  

BAGAGE - VÆRDIOPBEVARING


Der vil under hele løbet være overvåget bagage-/værdiopbevaring på Alléskolen fra kl. 10.00 til ca. 12.30. 

RUTEN


Ruten er en 5 km rundstrækning. En naturskøn rute. Undgå at løbe mere end to personer ved siden af hinanden og hold til højre, så evt. overhaling kan foregå venstre om. Børneløbet er en rundstrækning på 1,25 km, der skal løbes 2 gange rundt om Alléskolen. Er du tilmeldt 10 km løb, så skal ruten gennemløbes to gange. Husk at hold til venstre ved målportalen efter 1. omgang, så du kan komme videre ud på 2. omgang. 5 km walk: Husk at gå i højre side af ruten, så 10-km-løberne kan overhale.  
Rutekort 2023
Kohaveskoven er hen over sommeren blevet lavet om, så det nu er hele området, der er hegnet ind. Køer og heste går nu frit på hele området.

Ruten er den samme som sidste år, hvilket betyder at en stor del af løbet nu foregå indenfor hegnet. Odense Kommune og ejeren af dyrene har vurderet, at løbet sagtens kan gennemføres, som vi plejer, da dyrene normalt trækker væk fra mennesker og derfor vil søge hen mod de dele af området, som vi ikke kommer i nærheden af.

Vi vil desuden gennemkøre ruten kort inden løbet og sikre, at dyrene ikke er i nærheden af ruten. For dem, der kender området i den nye udfordring, kan vi oplyse at der vil stå en frivillig ved kvægristene ind og ud af området og de vil blive dækket med køreplader, så det er sikkert at passere.

PARKERING


Benyt parkeringspladserne ved Gjensidige Forsikring og Ambulance Syd (P-pladsen ved Niels Bohrs Alle og P-pladsen ved Lille Tornbjerg Vej - dog ikke på Lille Tornbjerg Vej).

Det er også muligt at parkere ved Jyske Bank Arena.
Klik på billedet for printervenlig udgave. 

FORPLEJNING


I måldepotet vil du blive budt på kildevand, Faxe Kondi, et æble samt varm suppe med brød inde på Alléskolen. 

PRÆMIER


Der er præmie til nr. 1 - 2 - 3 M/K på 5 km (løb) og 10 km fra Kaiser Sport og Ortopædi. Husk at være tilstede kl. 11.45 og 12.00

RESULTAT - DIPLOM


Umiddelbart efter mål kan du downloade dit diplom via resultatlisten.

LODTRÆKNINGSPRÆMIER


Se om du har vundet på opslaget i bagageudleveringen, når du kommer i mål.

FOTOGRAF FÅ ET GODT LØB MED DE RIGTIGE FORBEREDELSER KOMMENDE LØB 2023
 

Dynamicweb