HC Andersen Marathon

PRAKTISK INFO

Klassedysten
- en del af HCA Marathon 2023


AKTIVITETER


Der vil være forskellige aktiviteter på Odense Atletikstadion. Der vil ikke være salgsboder - så lommepenge er ikke nødvendigt at medbringe.


DELTAGERLISTE


Link til deltagerslisten 2023.


DIPLOM


Umiddelbart efter mål kan du downloade dit individuelle diplom via resultatlisten


FORPLEJNING


Forplejning til hver deltager udleveres klassevis sammen med startnumrene. Forplejningen består af en müslibar og andre overraskelser.


FOTOGALLERI


Billeder fra Klassedysten 2023 vil løbende blive uploaded i Flemming Wedells FOTOGALLERI


MØDESTED KLASSEDYSTEN


Vi opfordrer til at klasserne mødes på de grønne områder omkring Odense Atletikstadion. Tribunen er oplagt til at heppe på alle de andre 1.200 deltagere i Klassedysten 2023. 


MÅL


Eleverne løber de første og sidste 300 meter på Odense Atletikstadion. Umiddelbart efter passage af mål vil de få udleveret en velfortjent medalje, et æble og en ½ l. kildevand. Eleverne bedes forlade målområdet efterfølgende, så der er plads til de andre løbere, der kommer i mål. Tag meget gerne plads på græsset eller tribunen og vær med til at heppe alle andre løbere i mål. Husk at aftal i klassen, hvor I mødes, når I kommer i mål. 


NUMMERUDLEVERING 


Startnumre tilsendes ikke, men udleveres klassevis fredag fra kl. 9.30 - 10.15 ved Odense Atletikstadion.


PROGRAMPRÆMIEOVERRÆKKELSE


Vinderen af klassedysten for hhv. 4. og 5. klasse vinder en tur til JumpingFun i Odense med fri hop inkl. en slush ice pr. person samt en vandrepokal.Vinderen af Klassedysten for hhv. 4. og 5. klasse vil blive op råbt af speakeren - og ellers kan I følge med på resultatlisten. Præmieoverrækkelse foregår inde på Odense Atletikstadion. Der er præmieoverrækkelse ved 12-tiden, når sidste løber er kommet i mål.


RUTE


Ruten er 2,5 km rundt ved Odense Idrætspark. Klik for at downloade rutekort til Klassedysten 2023. Der vil være vejvisere - husk at holde øje og følge vejviserne anmærkninger. 


STARTOMRÅDE


Starten for Klassedysten foregår inde på Odense Atletikstadion.


TIDTAGNING - STARTNUMMER


I startnummeret sidder en chip til tidtagning - undgå derfor at bøje startnummeret. Ens personlige tid registreres først, når tidtagningsmåtterne passeres. Vindertiden er et gennemsnit af nettotiderne for alle klassens deltagere i Klassedysten. Netto: Fra passering af måtten til målgang. 


TOILETTER


Ved start/mål er der toiletter i og omkring Odense Atletikstadion. 


Dynamicweb