HC Andersen Marathon

FAQ - LYSLØBET 2023

FÅ SVAR PÅ OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL


1. HVAD ER MIT STARTNUMMER?


Når løbet nærmer sig, kan du finde dit startnummer på deltagerlisten. Ca. 3 - 4 dage inden løbet vil du modtage en bekræftelsesmail med de Sidste informationer samt oplysninger om dit startnummer. 
På udleveringsstedet oplyser du dit startnummer, så får du udleveret din kuvert med startnummer samt pandelampe inkl. batterier. 

2. JEG HAR IKKE MODTAGET EN MAIL


Ca. 3 - 4 dage inden løbet sender vi en mail med de Sidste informationer samt oplysninger om dit startnummer. 
Har du fået tildelt et startnummer, men ikke modtaget en mail, så kan det evt. skyldes at den er røget i dit spamfilter, eller at du har påført en forkert e-mail. Hvis dette er tilfældet, så finder du dit nummer på deltagerlisten.
På udleveringsstedet går du til det bord, der viser dit startnummer, og oplyser dit startnummer, så får du udleveret dit startnummer.
Du udskriver en ny kvittering på flg. måde:
  1. Log ind med din profil på www.sportstiming.dk 
  2. Vælg "Min profil og ordrer" i menuen
  3. Vælg "Ordrer"
  4. Find ordren
  5. Vælg "Kvittering", hvorefter din kvittering vil blive vist

3. HVORDAN OVERDRAGER JEG MIT STARTNUMMER TIL EN ANDEN?


Du har to muligheder for at overdrage dit startnummer til en anden:
1

2

Startnumrene bliver trykt med løbers navn på. Hvis du overdrager dit startnummer ca. 14 dage inden løbet, vil det bære først tilmeldte løbers navn. For info og resultatlisten er det meget vigtigt, at der ændres navn og data til ny løber. 

4. ÆNDRING AF DISTANCE


Det er muligt at ændre distance sålænge tilmeldingen er åben. Hvis alle startnumre til Lysløbet bliver solgt, er det ikke længere muligt at ændre distance, da der er begrænset deltager-antal på både 5 km løb og 3 km walk. 
Du kan selv ændre distancen frem til ca. 14 dage før løbet ud fra disse to muligheder (så længe der ikke er udsolgt):
1

2

De sidste 14 dage op til løbet, bedes du skrive til info@hcamarathon.dk eller ringe på 3059 2444 for at få ændret distance. Distanceændring er også muligt ved afhentning af startnummer. Det er ikke muligt at ændre distance, når der er udsolgt. 

5. JEG ER BLEVET SKADET


Bliver du skadet eller forhindret, kan du overdrage dit startnummer til en anden person. Se punkt 3. HCA Marathon har ikke mulighed for at tilbagebetale startgebyret. 
Dynamicweb