HC Andersen Marathon

PRAKTISK INFO 2023

MiniMarathon

Læs praktisk info for de andre distance her:

Marathon - ½ Marathon 

"Løb de sidste 10"


AKTIVITETER


Få en ekstra oplevelse inden starten til MiniMarathon går. Der vil være aktiviteter for  5 - 17 årige på løbsdagen kl. 9.00 - 13.30. (Fri éntre), hvor der i springhallen i Odense Idrætspark er mulighed for at hoppe, lege og hygge.


BAGAGEOPBEVARING


Bagageopvaringen er bemandet og åben på løbsdagen i tidsrummet kl. 8.00 - 16.30 i Odense Idrætshal (hal 2). Lad ikke din bagage ligge andre steder uden opsyn. HUSK at sætte slippen fra dit startnummer på din bagage.


DIPLOM


Umiddelbart efter mål kan du downloade dit diplom via resultatlisten.


FOTOGALLERI


Billeder fra HCA Marathon 2023 vil løbende blive opdateret i FOTOGALLERI. Her kan du desuden også se billeder fra tidligere år.  


HOTSPOTS


Opfordr gerne din familie, venner og andre løbevenner til at komme ud på ruten og heppe (Rutekort).


LIVESTREAMING 


Link til livestreaming 2023. 

MÅL


Du løber de sidste 300 meter på Odense Atletikstadion, hvor banen er delt op i MiniMarathon, ½ Marathon og "Løb de sidste 10" i den yderste bane. Den inderste bane er til Marathon. Alle deltagere i MiniMarathon SKAL holde til venstre på opløbsstrækningen (yderbanerne). Umiddelbart efter passage af mål vil du få udleveret din velfortjente medalje. Venligst forlad målområdet herefter for at gå til måldepotet. 


MÅLDEPOT


Efter mål bliver deltagerne ledt videre til teltet “MiniMarathon”, som fungerer som måldepot. Teltet er placeret ved siddetribunen. I måldepotet tilbydes bl.a. kildevand, frugt, müslibar og dessert fra Danone. Forældre har IKKE adgang til måldepotet, men kan mødes med børnene efter måldepotet.


NUMMERUDLEVERING 


Startnumre, T-shirt og racebag tilsendes ikke, men kan afhentes på sportsmessen i Odense Idrætshal.


OMKLÆDNING - BAD


Kan foretages i Odense Idrætshal.


OVERSIGTSKORT


Klik for at se oversigtskortet over Odense Idrætspark


PARKERING


Bilister opfordres til at komme i god tid på løbsdagen og ­benytte parkeringspladserne på de omkringliggende veje til Odense Idræts­park. Læs mere om parkering og trafikale ændringer. 

PROGRAM


Grupperne er inddelt efter fødselsår - og ikke efter barnets fødselsdag.


PRÆMIEOVERRÆKKELSE


Præmieoverrækkelsen foregår fra ca. kl. 15.00 på Odense Atletikstadion. Se tidspunkt for de andre præmieoverrækkelser her.


SALGSBODER - FRONT FOOD


Forskellige madboder vil være at finde ved hovedindgangen til Odense Idrætspark frem til kl. 16.00. Der vil være salg af drikkevarer fra Albani, Bull Burger, Bummii' Thai Mad, Gooodis is, hotdogs fra Bellinge Grillen, Fogarolli Coffee, Billlys Foodtruck samt Torvekøkkenets pandekager.

STARTOMRÅDE


Starten for MiniMarathon er fra Stadionvej (samme sted som for maraton-løberne). 


TIDTAGNING - STARTNUMMER


I startnummeret sidder en chip til tidtagning - undgå derfor at bøje startnummeret. Ens personlige tid registreres først, når tidtagningsmåtterne passeres. Vindertider afgøres på bruttotider (fra startskud til målgang). Nr. 1-2-3 vil altid være de tre første over målstregen. Nettotid: Fra passering af måtten til målgang

TOILETTER


Ved start/mål er der toiletter i og omkring Odense Idrætspark. Der henvises desuden også til toiletterne under tribunen til Odense Stadion.


VIS HENSYN OG HAV TÅLMODIGHED


Med ca. 5.500 deltagere, der skal passere den samme målstreg, er det af stor nødvendighed, at der udvises hensyn til hinanden, så alle får en positiv oplevelse ud af sin deltagelse - vi deltager for sportens skyld.

Kære forælder, der løber med: Husk du er IKKE med som pacer for barnet, men kun som tryghed. Lad barnet selv bestemme tempoet.


Dynamicweb