HC Andersen Marathon

SIDSTE INFORMATIONER

ODENSELØBET 2022


START - MÅL


Munke Mose, 5000 Odense C.

Vi beder alle komme i god tid, så vi kan starte løbet planmæssigt.

NUMMERUDLEVERING 

Dit startnummer og evt. T-shirt kan afhentes​ på følgende dage - bemærk tid og sted.   

MEGET VIGTIG
Har du ændringer til din tilmelding, så beder vi dig om at få det rettet, så resultatlisten kan blive korrekt for alle løbere. Du kan selv foretage ændringerne online (se mere under FAQ), ellers ved afhentning af startnummer eller ved at give besked på info@hcamarathon.dk eller 3059 2444.

T-SHIRT 


Har du tilkøbt en T-shirt, får du den udleveret sammen med dit startnummer. Passer størrelsen ikke, har du mulighed for at bytte den i infostanden på løbsdagen efter kl. 11.20 (i ubrugt tilstand og så længe lager haves). Størrelsesguiden

FROKOST 


Har du tilkøbt frokost inkl. 1 x kildevand eller øl, kan du finde en madbillet på dit startnummer. Riv madbilletten af startnummeret og aflever den hos Mad Med Sjæl i Munke Mose. Udlevering af frokost inkl. drikkevare er muligt efter kl. 11.20. 

PARKERING


Vi anbefaler jer at tage cyklen, hvis det er muligt. Ellers kan du finde mulige parkeringspladser på Odense Rundt.

CHIP


Tidtagningschippen sidder på bagsiden af dit startnummer.  Undgå derfor at bøje dit startnummer.

OMKLÆDNING - BAD 


Der er ikke mulighed for bad og omklædning.

BAGAGE - VÆRDIOPBEVARING


Det vil være muligt at få opbevaret din bagage under løbet. Bagageopbevaringen er åben fra kl. 10.00 - 14.15 i Munke Mose. På dit startnummer finder du en bagageslip, som du river af og placerer på din bagage, inden du afleverer bagagen.

OPVARMNING


Opvarmningen foregår i Munke Mose ved start-mål: 

RUTE


Se rutekort her. (Max-tid 3 timer) 
Rutekort til børneløb offentliggøres snarest muligt

DEPOT


På ruten er der et væskedepot og når du kommer i mål, vil du blive til vand, energidrik og et æble. Dette betyder at hvis du løber 10 km eller halvmaraton, er der væskedepot for hver 2,5. km - da ruten er en 5 km rundstrækning. 

DIPLOM


Diplomet kan umiddelbart efter hjemkomst skrives ud via resultatlisten.

PRÆMIEOVERRÆKKELSE


Præmieoverrækkelse i Munke Mose - er du blandt vinderne, skal du være tilstede ved præmieoverrækkelsen for at få din præmie. Præmier eftersendes ikke. Der er præmier til nr. 1, 2 og 3 M/K på 5, 10 og halvmaraton. 

LODTRÆKNINGSPRÆMIER


Der vil i år være en lang række spurtpræmier - fang uddelerens opmærksomhed med et smil, et vink eller en flot spurt, så bliver du måske en af de heldige vindere af en spurtpræmie. Efter løbet kan du se i infostanden i Munke Mose, om du har vundet en af de mange lodtrækningspræmier.

PROGRAMSALGSBODER


Salgsboderne åbner kl. 9.00 i Munke Mose. Fit 4 Run og HCA Marathon m.fl vil være repræsenteret. 
Sund i Kroppen vil ligeledes være tilstede med 1-personers-trampoliner, så kom og prøv Jumping Fitness. Hold dig ikke tilbage - det er ret sjovt, og lidt hårdt;)


FÅ ET GODT LØB MED DE RIGTIGE FORBEREDELSER DELTAG I EVENTET PÅ FACEBOOK

ODENSELØBET 2022


 

Dynamicweb