HC Andersen Marathon

PRAKTISK INFO 2022

"LØB DE SIDSTE 10"

SIDSTE INFORMATIONER TIL

Marathon - ½ Marathon

MiniMarathon


BAGAGE


Ved afhentning af startnummer får du udleveret en bagagepose, som du kan opbevare dit bagage i under løbet. Bagagen kan indleveres på løbsdagen kl. 8.00 - 9.45 i lastbilerne på Flakhaven dvs. ved starten. Herefter transporteres bagagen til Odense Idrætshal. Lad ikke bagageposer ligge andre steder uden opsyn. HUSK, at sætte slippen fra dit startnummer på din bagagepose. Bagageposen får du udleveret, efter du har passeret måldepotet. Eftertilmelding den 24. - 26. september er ekskl. bagagepose og T-shirt.


DEPOTER


Der er fire depoter på ruten (se rutekort "Løb de sidste 10"). Depoterne er de samme som maraton-løbernes. Opbygningen i depotet er først energidrik (farvede krus) og herefter kildevand (hvide krus).


FOTOGALLERI


Billeder fra HCA Marathon 2021 vil løbende blive opdateret i FOTOGALLERI. Her kan du desuden også se "Galleri 2018-19".  


HOTSPOTS


Opfordr gerne din familie, venner og andre løbevenner til at komme ud på ruten og heppe. (Se kort


LIVETRACKING 


Link til livetracking 2021

LIVESTREAMING 


Link til livestreaming 2021

MASSAGE


Når du kommer i mål, står fysioterapeuter står klar til at løsne de brugte muskler op i Odense Idrætspark (hal 2).


MAX-TID


Ruten er trafikfri fra kl. 10.00 - 16.00 på løbsdagen.


MÅL


Du løber de sidste 300 meter på Odense Atletikstadion, hvor banen er delt op i Marathon i den inderste bane. Den yderste bane er til ½ Marathon, "Løb de sidste 10" og MiniMarathon. Umiddelbart efter passage af mål vil du få udleveret din velfortjente medalje. Når dette er sket, forlades målområdet for at gå til måldepotet.


MÅLDEPOT


Her vil du blive tilbudt: kildevand, energidrik, banan, æble, müslibar, Danone yoghurt samt Heineken 0,0%. Når du først har forladt måldepotet, er det ikke muligt at komme tilbage.


NUMMERUDLEVERING 


Startnumre, T-shirt og bagagepose kan afhentes:

På sportsmessen i Odense Idrætspark, Israels Plads 3 - Odense V.

I Odense Rådhus, Flakhaven - Odense C.

Eftertilmelding 24. - 26. september er ekskl. T-shirt og bagagepose.  


OMKLÆDNING - BAD 


Når du kommer i mål på Odense Atletikstadion, har du mulighed for bad og omklædning i Odense Idrætshal. 


OVERSIGTSKORT 


Link til oversigtskort 2021


PARKERING


Link til parkering i Odense C


PRÆMIEOVERRÆKKELSE


Kl. 10.45 er der præmieoverrækkelse til nr. 1 - 3 M/K på “Løb de sidste 10”. Du er velkommen til at finde en plads på tribunen på Atletikstadion og samtidig være med til at heppe løberne på de andre distancer i mål. Se tidspunkt for alle præmieoverrækkelser her. Er du blandt præmietagerne, skal du være klar ved præmieoverrækkelsen kl. 10.45 på Odense Atletikstadion - præmierne eftersendes ikke. Præmierne er gavekort på kr. 500, kr. 300 og kr. 200 til nr. 1, 2, og 3 M/K på "Løb de sidste 10". 


SALGSBODER


Forskellige madboder vil være at finde ved hovedindgangen til Odense Idrætspark på løbsdagen. Vegansk mad fra Vex Mex - Green Street Food, pølser, kaffe samt øl og vand.


SAMARITTER


På ruten er der placeret samaritter ved alle depoter. Udgår du af løbet og har brug for transport til målområdet, går du til nærmeste depot, som sørger for din transport til målområdet. 

SHUTTLEBUS


Der kører shuttlebus mellem Odense Idrætspark til Odense Banegård Center. Herefter er der igen ca. 10 minutters gang til starten på Flakhaven. Bussen kører shuttle i tidsrummet 7.45 - 9.30 og igen kl. 11.00 - 16.30. Turen tager ca. 15-20 minutter afhængig af trafikken og er gratis at benytte for løbere og tilskuere. Læs mere info om shuttlebussen, parkering og trafik.


SOCIALE MEDIER MMSTART


Starten går kl. 10.00 fra Odense Rådhus, Flakhaven - Odense C.

TILSKUER


Anbefalet mødested for løbere og tilskuere er ved hovedindgangen til Odense Idrætspark.


TIDTAGNING - STARTNUMMER


På dit startnummer sidder chippen til tidtagning - undgå at bøje startnummeret, så chippen ikke tager skade. BEMÆRK! Du må IKKE ændre på startnummeret, da det er diskvalifikationsgrundlag jvf. DAF-reglerne. Bliv ligeledes på den afmærkede rute, da der er udlagt måtter til måling af mellemtider. OBS! Manglende mellemtider medfører diskvalifikation.

TOILETTER


Ved start er der toiletter i Odense Rådhus samt i Svømmehallen Klosterbakken. Ved hvert depot er der toiletter. Ved mål er der ligeledes toiletter i området omkring Odense Idrætspark.


 

Dynamicweb