HC Andersen Marathon

PRAKTISK INFO 2024

"LØB DE SIDSTE 10"

Bliver løbende opdateret
Læs praktisk info for de andre distance her:

Marathon - ½ Marathon

MiniMarathon


BAGAGE


Ved afhentning af startnummer får du udleveret en bagagepose, som du kan opbevare dit bagage i under løbet. Bagagen kan indleveres på løbsdagen kl. 8.00 - 9.45 i lastbilerne på Flakhaven dvs. ved starten. Herefter transporteres bagagen til Odense Idrætshal. Lad ikke bagageposer ligge andre steder uden opsyn. HUSK, at sætte slippen fra dit startnummer på din bagagepose. Bagageposen får du udleveret, efter du har passeret måldepotet. Eftertilmelding den 22. - 24. september er ekskl. bagagepose og T-shirt.

Efter løbet kan du aflevere din bagageslip i Albani-ølvognen og få 10 kr. rabat på øl eller 5 kr. rabat på vand. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud. Du kan finde Albani-ølvognen på forpladsen (Front Food) foran Odense Idrætspark. 


DEPOTER


Der er fire depoter på ruten (se rutekort "Løb de sidste 10"). Depoterne er de samme som maraton-løbernes. Opbygningen i depotet er først energidrik (farvede krus) og herefter kildevand (hvide krus).


DIPLOM


Umiddelbart efter mål kan du downloade dit diplom via Resultatlisten.


"FRONT FOOD"


Forskellige salgsboder med mad og drikkevarer vil være at finde ved hovedindgangen til Odense Idrætspark søndag frem til kl. 16.00. Der vil bl.a. være salg af drikkevarer fra Albani, Bummii' Thai Mad, Bull Burger m. pommes, Gooodis is, hotdogs fra Bellinge Grillen, Fogarolli Coffee, Billys Foodtruck samt Torvekøkkenets Pandekager.

Mens du nyder mad/drikke, kan du følge løbet på storskærmen (med 45 minutters forsinkelse).

Efter løbet kan du aflevere din bagageslip i Albani-ølvognen og få 10 kr. rabat på øl eller 5 kr. rabat på vand. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud.


FOTOGALLERI


Billeder fra HCA Marathon 2024 vil løbende blive opdateret i FOTOGALLERI. Her kan du desuden også se "Galleri 2018-23".  


HOTSPOTS


Opfordr gerne din familie, venner og andre løbevenner til at komme ud på ruten og heppe. (Se kort


LETBANEN - ODENSE LETBANE


Ankommer du til Odense Idrætspark på løbsdagen, kan du tage letbanen til Albani Torv for at komme til starten på "Løb de sidste 10". Turen med letbanen tager ca. 15. min og herefter tager det ca. 3 min at gå til Flakhaven. Husk nummerudleveringen på Flakhaven lukker kl. 9.45 på løbsdagen. 

Du kan bruge rejsekort eller købe din billet på www.odenseletbane.dk/billetter

Odense Letbane kører hele dagen til og fra Odense Idrætspark. 

Letbanen kan køre hele dagen fra Odense Banegård til Odense Idrætspark. Det er dermed både nemt at komme frem og hjem igen, eller tage den ind til centrum og heppe på venner og familie. At det samtidig er blevet både nemmere og billigere at købe billet til Letbanen, med deres ”Scan og Svipe” til kr. 10 for personer under 26 og kr. 15,- for personer på 27 år eller ældre, gør ikke produktet dårligere.

HUSK at starten til "Løb de sidste 10" er fra Flakhaven, Odense C. Starten til Marathon og ½ Marathon er ved Odense Idrætspark. Det er muligt at aflevere din bagage ved starten på Flakhaven. Bagagen bliver efterfølgende kørt til mål ved Odense Idrætspark.


LIVETRACKING 


Link til livetracking 2023

LIVESTREAMING 


Link til livestreaming 2023. 

MASSAGE


Når du kommer i mål, står fysioterapeuter står klar til at løsne de brugte muskler op i Odense Idrætspark (hal 2).


MAX-TID


Ruten er trafikfri fra kl. 10.00 - 16.00 på løbsdagen.


MAX-TID


Ruten er trafikfri fra kl. 10.00 - 16.00 på løbsdagen. Max-tiden bliver markeret med to cykelrytter, som cykler bagerst. Kommer du bag efter cykelrytterne, skal du løbe efter færdselsreglerne. Trafikken bliver lukket ind på ruten og du må forvente, at vejvisere og depoter har forladt deres poster, og du skal derfor selv finde tilbage til mål.


MÅL


Du løber de sidste 300 meter på Odense Atletikstadion, hvor banen er delt op i Marathon i den inderste bane. Den yderste bane er til ½ Marathon, "Løb de sidste 10" og MiniMarathon. Umiddelbart efter passage af mål vil du få udleveret din velfortjente medalje. Når dette er sket, forlades målområdet for at gå til måldepotet.


MÅLDEPOT


Her vil du blive tilbudt: kildevand, Faxe Kondi, pære, müslibar, YoPRO fra Danone samt Heineken 0,0%. Når du først har forladt måldepotet, er det ikke muligt at komme tilbage.


NUMMERUDLEVERING 


Startnumre, T-shirt og bagagepose kan afhentes:

På sportsmessen i Odense Idrætspark, Israels Plads 3 - Odense V.

I Odense Rådhus, Flakhaven - Odense C.

Eftertilmelding (hvis der er flere ledige startnumre) 27. - 28. september er ekskl. T-shirt og bagagepose.  


OMKLÆDNING - BAD 


Når du kommer i mål på Odense Atletikstadion, har du mulighed for bad og omklædning i Odense Idrætshal. 


OPVARMNING


kl. 9.45 er der fælles opvarmning på Flakhaven ved starten


OVERSIGTSKORT 


Link til oversigtskort 2023 - Odense Idrætspark. Husk starten til "Løb de sidste 10" er fra Odense Rådhus. (Rutekort)


PROGRAM LØBSDAGEN


Kl. 08.00 - 09.45 Udlevering af startnummer, T-shirt og racebag på Odense Rådhus

Kl. 08.00 - 09.45 Eftertilmelding på Odense Rådhus ekskl. T-shirt og racebag

Kl. 08.00 - 09.45 Aflevering af din bagage i bagagebilerne på Flakhaven

Kl. 09.45 Fælles opvarmning på Flakhaven ved start

Kl. 10.00 Start "Løb de sidste 10"

Når du er kommet igennem måldepotet i Odense Idrætspark, møder du bagagebilerne, hvor du kan afhente din bagage. 


PARKERING


Link til parkering i Odense C


PRÆMIEOVERRÆKKELSE


Kl. 10.45 er der præmieoverrækkelse til nr. 1 - 3 M/K på “Løb de sidste 10”. Du er velkommen til at finde en plads på tribunen på Atletikstadion og samtidig være med til at heppe løberne på de andre distancer i mål. Se tidspunkt for alle præmieoverrækkelser her. Er du blandt præmietagerne, skal du være klar ved præmieoverrækkelsen kl. 10.45 på Odense Atletikstadion - præmierne eftersendes ikke. Præmierne er gavekort på kr. 500, kr. 300 og kr. 200 til Intersport til nr. 1, 2, og 3 M/K på "Løb de sidste 10".


RUTEKORT


Link til rutekort 2024 


SAMARITTER


På ruten er der cyklende samaritter. Udgår du af løbet og har brug for transport til målområdet, går du til nærmeste depot, som sørger for din transport til målområdet. 

SHAKEOUT RUN - NYHED


Kom og vær med - hils på hinanden og få benene løsnet til morgendagens strabadser. Vi varmer op allerede lørdag 23. september til Shakeout Run på ægte fynsk manér med en omgang "Runner me' Brunner". Odense Running Crew står i spidsen for en underholdende 5 km rute på stierne ved Odense Idrætspark i forskellige afslappende tempi.
 
Mødested Forpladsen til Odense Idrætspark
Afgang kl. 10.00 (kom gerne i god tid)
 
Når turen er endt og benene er løsnet, afslutter vi sammen med en vaskeægte "Runner me' Brunner". 

START


Starten går kl. 10.00 fra Odense Rådhus, Flakhaven - Odense C.

TILKØB


Under din profil på Sportstiming.dk kan du tilkøbe indgravering af tid og navn på din medalje til kr. 75. Indgravering af tid og navn på medaljen sker på løbsdagen i forhallen i Odense Idrætspark fra kl. 10.30 - 16.00. 


TILSKUER


Anbefalet mødested for løbere og tilskuere er ved hovedindgangen til Odense Idrætspark.


TIDTAGNING - STARTNUMMER


På dit startnummer sidder chippen til tidtagning - undgå at bøje startnummeret, så chippen ikke tager skade. BEMÆRK! Du må IKKE ændre på startnummeret, da det er diskvalifikationsgrundlag jvf. DAF-reglerne. Bliv ligeledes på den afmærkede rute, da der er udlagt måtter til måling af mellemtider. OBS! Manglende mellemtider medfører diskvalifikation.

TOILETTER


Ved start er der toiletter i Odense Rådhus samt i Svømmehallen Klosterbakken. Ved hvert depot er der toiletter. Ved mål er der ligeledes toiletter i området omkring Odense Idrætspark.


T-SHIRT


Er du tilmeldt HCA Marathon inden 31. juli 2024, får du udleveret en lækker T-shirt sammen med startnummeret. T-shirt og startnummer bliver ikke tilsendt med posten. 


UDSTRÆKNING


Efter måldepotet møder du PureGym, som hjælper med udstrækningen.

 
 
Dynamicweb